Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Νέοι κινητήρες και τιμές για το VW Polo

3/4/2019

Το νέο VW Polo, είναι ένα αυτοκίνητο που ενσωματώνει ταυτόχρονα, διαφορετικές επιλογές κινητήρων, με έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα 1,0 λτ. με 80 ίππους και τον 1.5 TSI EVO με 150 άλογα και λειτουργία απενεργοποίησης κυλίνδρου. Δείτε τις τιμές διάθεσης του μοντέλου.

Το Polo ενισχύει την παλέτα των επιλογών με δύο νέους, ενδιαφέροντες κινητήρες βενζίνης, έχοντας απώτερο σκοπό τη βελτίωση της εμπορικής του πορείας στη δημοφιλή και άκρως ανταγωνιστική κατηγορία της Ελληνικής αγοράς, αυτή των μικρών αυτοκινήτων.



Καταρχάς, σημειώνουμε πως, αλλάζει ο εισαγωγικός κινητήρας της γκάμας. Νέα βάση του VW Polo είναι ο ατμοσφαιρικός 1.000άρης MPI EVO με απόδοση 80 ίππων στις 6.200 σ.α.λ. και 95 Nm ροπής στις 3.000 σ.α.λ., που αντικαθιστά εκείνον με τα 75 άλογα, έχοντας στη φαρέτρα του για πρώτη φορά, σύμφωνα με την ανακοίνωση της φίρμας, νέα τεχνολογία που έχει παρουσιάσει η μάρκα σε μοντέλα μεγαλύτερων κατηγοριών.



Η τιμή του Polo στη νέα βασική έκδοση ξεκινά από τις 13.900 ευρώ στην έκδοση Trendline. Μάλιστα, το γερμανικό στρατόπεδο υποστηρίζει πως, ο νέος κινητήρας έχει μειωμένη κατανάλωση έως και 2 λτ./100 χλμ., προσφέροντας οικονομία άνω του 30%. Επιπλέον, το Polο βάζει στο καλάθι του τον γνωστό, από το μεγαλύτερο «αδελφό» Golf, κινητήρα 1.5 TSI EVO των 150 ίππων, ο οποίος αποτελεί εξέλιξη του 1.4 TSI ACT με σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρων, που προσφέρεται αποκλειστικά στην έκδοση R-Line σε πρώτη φάση με DSG αυτόματο κιβώτιο ξεκινώντας από τις 21.600 ευρώ.
 

Κλείνοντας, αξίζει να αναφερθεί ότι, παράλληλα με τους νέους κινητήρες παρουσιάζονται και νέα πακέτα εξοπλισμού. Τα πακέτα αυτά, με τις εμπορικές ονομασίες Technology Pack, Safety Pack και Design Pack, προσφέρουν τη δυνατότητα προσθήκης επιπλέον εξοπλισμού της προτίμησης του πελάτη, σε τιμές πολύ καλύτερες από ότι αν τα επιμέρους στοιχεία επελέγοντο μεμονωμένα.

Ενδεικτικά, ο εξοπλισμός αυτός μπορεί να περιλαμβάνει Active Info Display, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες, κάμερα οπισθοπορείας, Pre-Crash - Σύστημα προληπτικής προστασίας επιβατών, Park-Pilot - Σύστημα υποβοήθησης παρκαρίσματος, Roof  Pack (φιμέ τζάμια, διχρωμία με μαύρη οροφή και μαύρα καλύμματα εξωτερικών καθρεφτών), εσωτερικό πακέτο σχεδίασης Decor κλπ.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις