Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

To Godzilla.

To 370Z Heritage Edition.

Nissan 370Z: Τα πρώτα στοιχεία

18/10/2018

Tα πρώτα στοιχεία για τα επόμενα 370Ζ και GT-R έγιναν γνωστά. Δείτε περισσότερα.

Kάποιες πρώτες πληροφορίες σχετικά με το τι σκοπεύει να κάνει στο μέλλον η Nissan με κάποια από τα πιο σπορ μοντέλα της ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μέσω δηλώσεων από ένα μεγάλο στέλεχος της ιαπωνικής μάρκας.

Στο δια ταύτα, φαίνεται πως οι Ιάπωνες ετοιμάζονται να αναπτύξουν τις νέες γενιές των μοντέλων 370Ζ και GT-R, ωστόσο λόγω του γεγονότος ότι μέχρι το 2022 το 40% της γκάμας της θα εξοπλίζεται με ηλεκτρικό μοτέρ, θεωρείται σίγουρο πως και τα δύο αυτά μοντέλα θα έχουν κάποιο είδος ηλεκτρικού κινητήριου συνόλου. Ο ίδιος ο Jean-Pierre Diernaz, στέλεχος της μάρκας στον τομέα του Marketing δήλωσε: «Δεν θεωρώ πως η ηλεκτροκίνηση και τα σπορ αυτοκίνητα δεν συνδυάζονται. Αντίθετα, τα σπορ μοντέλα μπορούν να επωφεληθούν πολύ ενώ γενικά είναι πιο εύκολο να μεταφέρεις ένα ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο από τη μια πλατφόρμα στην άλλη.
 
Σχετικά με το πότε θα πρέπει να περιμένουμε  το επόμενο 370Ζ, ο Diernaz δήλωσε πως γίνονται ακόμα πολλές συζητήσεις: «Δεν υπάρχουν οριστικές ημερομηνίες, ωστόσο θα κατασκευαστεί σίγουρα» ενώ για το GT-R και τις φήμες που θέλουν να δανείζεται μοτέρ και τεχνολογία από την Mercedes-AMG, o ίδιος απέκλεισε κάθε τέτοιο ενδεχόμενο λέγοντας: «To GT-R είναι GT-R. Θα μείνει Νissan».

Εσείς τι λέτε; Για ποιο Nissan ανυπομονείτε περισσότερο;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις