Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Nissan Qashqai X-Tronic: 158 ίπποι και κορυφαίο CVT
12 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Nissan Qashqai X-Tronic: 158 ίπποι και κορυφαίο CVT

Διαβάστηκε από 22326 αναγνώστες - 27/12/2022

To νέο Nissan Qashqai ήρθε να επιστρέψει στο θρόνο του. Ειδικά στην  ισχυρότερη εκδοχή του, με τους 158 ίππους και το εκπληκτικό CVT αυτόματο κιβώτιο ανεβάζει τον πήχη του ανταγωνισμού σε υψηλά επίπεδα.

Όπως έχουμε υπερτονίσει και στο παρελθόν, το Qashqai είναι ένα μοντέλο - ορόσημο για τη Nissan. Κατάφερε να δημιουργήσει μια ολοκαίνουργια κατηγόρια, να πουλάει εδώ και 15 χρόνια σαν ζεστό ψωμί κι να έχει αποκτήσει φανατικούς οπαδούς. Η τρίτη γενιά έχει πατήσει εδώ και λίγο καιρό τους δρόμους της Ελλάδας προκαλώντας ενθουσιασμό με τον ολοκληρωμένο χαρακτήρα του και τα τις τεχνολογικές του αναβαθμίσεις. Στα χέρια μας βρέθηκε η κορυφαία έκδοση με τους 158 ίππους και το αυτόματο κιβώτιο τύπου CVT.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ελκυστική σχεδίαση για το Nissan Qashqai

 Το «δυνατό» Qashqai δεν διαφέρει εμφανισιακά σε σχέση με την πιο απλή έκδοση. Στο μπροστινό μέρος ξεχωρίζει η V-Motion μάσκα με  τα λεπτά LED φωτιστικά σώματα, με τον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα να προσθέτει επιπλέον δυναμισμό. Τονισμένη σχεδίαση και για το προφίλ του αυτοκινήτου, ενώ άκρως δυναμικό είναι και το πίσω μέρος, όπου τα καινούργια φωτιστικά σώματα, το όνομα του μοντέλου στην πόρτα του πορτμπαγκάζ και ο μυώδης προφυλακτήρας ολοκληρώνουν την αιχμηρή σχεδίαση του μοντέλου. Η Nissan κατάφερε στο νέο της μοντέλο να συνδυάσει σύγχρονα αισθητικά και αεροδυναμικά στοιχεία, χωρίς να χάσει τη σχεδιαστική συγγένεια με τους προκατόχους του, διατηρώντας την αναγνωσιμότητα του μοντέλου.

Το Nissan Qashqai X-Tronic έχει premium εσωτερικό και paddles στο τιμόνι

Οι μόνες αλλαγές στο εσωτερικό του Qashqai X-Tronic από τις χειροκίνητες εκδόσεις είναι ο λεβιές του κιβωτίου και τα paddles πίσω από το τιμόνι. Από εκεί και πέρα, η καμπίνα του ιαπωνικού SUV διακρίνεται για τα πολύ ποιητικά υλικά κατασκευής, την έμφαση στη λεπτομέρεια και τη στιβαρότητα στην συναρμογή. Στη βασική του έκδοση διαθέτει ψηφιακό πίνακα οργάνων με έγχρωμη οθόνη TFT 7 ιντσών, ενώ σε πιο πλούσιες εκδόσεις διαθέσιμη είναι η μεγαλύτερη οθόνη 12,3 ιντσών. Αναβαθμισμένη και η έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών του infotainment, που είναι αρκετά ευδιάκριτη και έχει άμεση απόκριση. Οι χώροι του είναι πιο πλούσιοι σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, με τους πίσω επιβάτες να έχουν περισσότερο αέρα στα γόνατα. Εντυπωσιακό και το άνοιγμα των πίσω θυρών, όπου φτάνει τις 90 μοίρες και επιτρέπει εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό. Η χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ αγγίζει τα 504 λίτρα, με τα δυο πατώματα να προσφέρουν 16 διαφορετικές επιλογές διαμόρφωσης του χώρου.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε