Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

To μέλλον του VW Beetle παραμένει αβέβαιο.

Ο «Σκαραβαίος» του μέλλοντος!

17/7/2018

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς θα μπορούσε να είναι ο επόμενος «σκαραβαίος» της Volkswagen;

To μέλλον του VW Beetle παραμένει αβέβαιο, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι είτε η γενιά του αυτή θα σταματήσει σε λίγα χρόνια, είτε θα προσφερθεί με διαφορετική μορφή.

Διερευνώντας τις μελλοντικές δυνατότητες για το μοντέλο, ο Kleber Silva παρουσίασε την δική του πρόταση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το διάσημο μοντέλο κάτω από νέα φουτουριστική εμφάνιση και μεγαλύτερο μεταξόνιο. Ο «σκαραβαίος» εδώ εξοπλίζεται ακόμα με LED φωτιστικά σώματα και νέο σετ από ζάντες, ωστόσο συνεχίζει να υιοθετεί αρκετά σχεδιαστικά στοιχεία από το μοντέλο που βρίσκεται στην παραγωγή.

Οι αναφορές λένε πως αν το Beetle της επόμενης γενιάς γίνει πλήρως ηλεκτρικό, θα βασιστεί πάνω στην νέα ηλεκτρική MEB πλατφόρμα της μάρκας και με ένα ή δύο ηλεκτρικά μοτέρ, προσφέροντας παράλληλα περισσότερους χώρους για τους επιβάτες.

Πάντως, πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι στελέχη της γερμανικής μάρκας δήλωσαν πρόσφατα ότι το νέας γενιάς Beetle θα λανσαριστεί σίγουρα μετά το 2021, είτε επιλέξουν στην VW να το προσφέρουν με κάποιο μοτέρ εσωτερικής καύσης είτε ως ηλεκτρικό αλλάζοντας πλήρως την εμφάνιση του.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις