Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

H εταιρεία φρόντισε να προσφέρει ένα νέο προφυλακτήρα.

H πίσω πτέρυγα έχει προσαρμοστεί στο πάνω μέρος του πορτμπαγκάζ, δίνοντας έτσι μια πιο σπορ εμφάνιση.

Mazda3 από την Knight Sports

30/1/2018

Τον τίτλο του ιππότη απέσπασε ένα Mazda3, για να συμβεί όμως κάτι τέτοιο το μοντέλο έπρεπε πρώτα να βελτιωθεί. Δείτε περισσότερα.

Ένα βελτιωμένο Mazda3 πρωταγωνιστεί στο θέμα μας, με το ιαπωνικό μοντέλο να τυγχάνει της φροντίδας του βελτιωτικού οίκου Knight Sports, ο οποίος θα μπορούσαμε να που με πως το αναγόρευσε σε ιππότη, όπως μάλιστα αναφέρεται και στην επωνυμία του (Knight).
 
Ξεκινώντας από το εξωτερικό μέρος, η εταιρεία φρόντισε να προσφέρει ένα νέο προφυλακτήρα, το κάτω μέρος του οποίου φέρει μαύρα ένθετα κάτι το οποίο συναντάμε και στην γρίλια του αυτοκινήτου.

Στο πίσω μέρος έχει και εκεί προστεθεί ένας νέος προφυλακτήρας, από τον οποίο ξεχωρίζουν, ο μαύρος διαχύτης αλλά και οι δύο απολήξεις του συστήματος εξάτμισης που φιλοξενούνται στις δύο άκρες. Επιπλέον μία πίσω πτέρυγα έχει προσαρμοστεί στο πάνω μέρος του πορτμπαγκάζ, δίνοντας έτσι μια πιο σπορ εμφάνιση.
 
Aλλες μικρές λεπτομέρειες περιλαμβάνουν την τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών στα πίσω τζάμια, 19άρες ζάντες που συνδυάζονται ελαστικά πίστας, αλλά και ένα νέο σύστημα ανάρτησης, ενώ σε ότι αφορά τον κινητήρα δεν έχουν υπάρξει πληροφορίες σχετικά με το ενδεχόμενο να έχουν συμβεί κάποιες μετατροπές.
 
Τέλος να αναφέρουμε πως η εταιρεία Knights Sports ιδρύθηκε από τον Makoto Kamazuka, ο οποίος διετέλεσε επαγγελματίας οδηγός της Mazda.    

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις