Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Έρχεται το 2019 ο τελευταίος «σκαραβαίος»;

Ο τελευταίος των «σκαραβαίων» το 2019;

14/9/2018

Λίγος χρόνος ζωής μένει στον «σκαραβαίο» καθώς αυτή αναμένεται να είναι η τελευταία γενιά του.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν τα μέσα του εξωτερικού η γερμανική εταιρεία κατέθεσε όλα τα απαραίτητα έγγραφα και στοιχεία που απαιτούνταν στον κυβερνητικό οργανισμό των ΗΠΑ, NHTSA (National Highway Traffic Safety Administration) προκειμένου να λανσάρουν την τελευταία έκδοση του Beetle η οποία όπως όλα δείχνουν θα ονομάζεται Final Edition.
 
Το όνομα της συγκεκριμένης έκδοσης δεν είναι καινούργιο, καθώς το 2010 η VW παρουσίασε μια τελική έκδοση για το Beetle η οποία ωστόσο είχε εκσυγχρονιστεί σχεδιαστικά σε σχέση με τον αρχικό μοντέλο, ενώ το 2011 η μάρκα βελτίωσε ακόμα περισσότερο το σχεδιασμό.

Ωστόσο όπως φαίνεται το πλήρωμα του χρόνου για το ιστορικό μοντέλο της VW έφτασε και η επερχόμενη τελική έκδοση (Final Edition), η οποία το πιθανότερο είναι να κάνει την εμφάνισή της  μέσα στο 2019, θα είναι και το κύκνειο άσμα του «σκαραβαίου».
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως για το εν λόγω θέμα είχε αναφερθεί σε δηλώσεις του τον περασμένο Μάιο και ο επικεφαλής του τμήματος έρευνας και ανάπτυξης της μάρκας, Frank Welsch, ο οποίος μεταξύ άλλων είχε πει πως «δύο ή τρεις γενιές του Beetle είναι αρκετές» και πως «η εταιρεία δεν μπορεί να βγάλει καινούργιο».

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις