Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΟΔΔΥ: Νέα δημοπρασία στον ΟΛΘ

13/5/2019

Στις 14 Μαρτίου στον ΟΛΘ, θα πραγματοποιηθεί η δημοπρασία των αυτοκινήτων που προέρχονται από τα αζήτητα των τελωνείων και κατάσχεσης, με πολύ μεγάλες ευκαιρίες να περιμένουν δημοπράτηση.

Η ανακοίνωση αναφέρει συγκεκριμένα: «Την Τρίτη 14-05-2019 και ώρα 10.00 π.μ., θα γίνει στην αίθουσα του Εντευκτηρίου Συνταξιούχων του Ο.Λ.Θ, στον πρώτο προβλήτα του Λιμένα Θεσσαλονίκης δίπλα στην Αποθήκη Δ΄, προφορική πλειοδοτική Δημοπρασία για να πουληθούν το καθένα χωριστά, επιβατικά και φορτηγά αυτοκίνητα για κυκλοφορία, οχήματα για διάλυση άνω των 3,5 τόνων, δίκυκλα για διάλυση και Οχήματα Τέλους Κύκλου Ζωής (Ο.Τ.Κ.Ζ.) των Τελωνείων: Α΄ Θεσσαλονίκης, ¶ρτας, Δράμας, Ηγουμενίτσας, Καβάλας, Κήπων, Κιλκίς, Κρυσταλλοπηγής, Ξάνθης, Καστοριάς, Κομοτηνής, Ορεστιάδας, Σερρών, του Δασαρχείου Καβάλας, του γενικού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου και του Γενικού Νοσοκομείου Πολυγύρου..

Η αποθήκη μας βρίσκεται δίπλα στο στρατόπεδο Καρατάσου και εξυπηρετείται συγκοινωνιακώς από την λεωφορειακή γραμμή αριθ. 38 - Νέας Ευκαρπίας - που έχει αφετηρία τον Ν. Σ. Σταθμό. Η επίσκεψη των αυτοκινήτων επιτρέπεται για πέντε (5) εργάσιμες ημέρες πριν από την δημοπρασία, δηλαδή από 07-05-2019 έως και 13-05-2019, εκτός Σαββάτου και Κυριακής και τις ώρες 8.30 π.μ. έως 13.30 μ.μ.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Η συμμετοχή καθενός των πλειοδοτών στην διαδικασία της δημοπρασίας προϋποθέτει την πλήρη ενημέρωσή του επί των νέων όρων πώλησης που ισχύουν , οι οποίοι είναι αναρτημένοι στον ιστότοπο www.aade.gr. Δήλωση άγνοιας αυτών δεν αποτελεί άλλοθι και δεν γίνεται δεκτή.
Δείτε εδώ την πλήρη λίστα των αυτοκινήτων..
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις