Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΟΔΗΓΟΥΜΕ: Honda e

Διαβάστηκε από 27326 αναγνώστες - 19/8/2019

Το Honda e είναι ένα πρωτότυπο ακόμη. Ωστόσο, κατά 99% είναι και έτοιμο προς παραγωγή. Εμείς κάναμε μερικούς γύρους με αυτό το μοντελάκι των 3,90 m, το οποίο ερωτευθήκαμε σφόδρα!

Είχαμε ένα ραντεβού στην Ακαδημία της Honda. Εδώ έρχονται συχνά έμποροι και μηχανικοί, οι οποίοι ασχολούνται με αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες ή μηχανές γκαζόν. Σήμερα όμως ήταν η σειρά μας, να κάνουμε μια βόλτα με το πρωτότυπο, το οποίο έκανε το 2017, στην Έκθεση της Φρανκφούρτης, τα κεφάλια μας να γυρίσουν. Ότι είδαμε τότε και βλέπουμε τώρα, θα δούμε σε ποσοστό 99% και στην παραγωγή. Το φωτιζόμενο “H” της Honda στην πρόσοψη αντικαταστάθηκε από μία φυσιολογική μεταλλική πλακέτα. «Κατά βάση, το αυτοκίνητο θα προωθηθεί στην παραγωγή, όπως το βλέπετε σήμερα», είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της Honda στη Γερμανία, Peter Hoffmann.



Μάλιστα, το Honda e θα κυκλοφορήσει το Μάρτιο του 2020, ενώ παραγγελίες θα γίνονται δεκτές από το Σεπτέμβριο του 2019. Μάλιστα, το ενδιαφέρον τους έχουν εκφράσει ήδη κάποιοι πελάτες, καταθέτοντας και 800 ευρώ για προκαταβολή. Η Honda τους έχει προσκαλέσει στα πρώτα ραντεβού (first dates) στις πόλεις του Μονάχου, του Βερολίνου, της Κολωνίας και του Μάιντς. Πολλοί είναι στα τελευταία χρόνια των 30 τους, άλλοι στις αρχές των 40, είναι συνήθως τεχνολόγοι, έχουν υψηλό επίπεδο μόρφωσης και... λατρεύουν την ιαπωνική φίρμα. Και τώρα, όλα αλλάζουν, καθώς η Honda γίνεται κάτι σαν τη MINI. Παρακαλούμε, επιβιβαστείτε!
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις