Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Premium Limo

    Διαβάστηκε από 13258 αναγνώστες - 5/7/2019

    Στο εσωτερικό συναντάμε κορυφαία υλικά και ανάλογη συναρμογή, γυαλιστερές επιφάνειες και high-tech εικόνα που δημιουργούν ένα πολυτελές εσωτερικό αντάξιο του ονόματος της Audi. Βλέποντας κάποιος το εσωτερικό του, θα πει πως το μέλλον είναι ήδη εδώ. Διαθέτει δυο οθόνες που συνολικά ξεπερνάνε το μέγεθος ακόμα και αυτών ενός Tesla, ενώ είναι πολύ καλύτερες σε λειτουργικότητα απ αυτές του ηλεκτρικού μοντέλου.



    Το νέο Audi Α7 έχει το ίδιο τεχνικό υπόβαθρο με το Α8, αλλά έχει σαφώς πιο σπορ προσανατολισμό. Αυτό βέβαια θα γίνει αντιληπτό μόνο αν ο οδηγός θελήσει να κινηθεί σε τέτοιους ρυθμούς. Σε φυσιολογικές συνθήκες είναι άνετο με κορυφαία ποιότητα κύλισης που εμπνέει τον οδηγό να κινηθεί γρήγορα, καθώς η σιγουριά που αποπνέει στο δρόμο είναι μοναδική. Ο 6κύλινδρος κινητήρας βενζίνης αποδίδει 340 ίππους και ταιριάζει γάντι με την φιλοσοφία της κατασκευής.



    Συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη που λειτουργεί υποδειγματικά αλλάζοντας γρήγορα τις σχέσεις και έχοντας την άνεση ενός απλού αυτόματου κιβωτίου. Ο οδηγός δεν αντιλαμβάνεται την αλλαγή της σχέσης και αυτό είναι φυσικά ένα κομπλιμέντο για το νέο Audi Α7.  Η Audi υπόσχεται κατανάλωση 6,8 λτ./100χλμ ενώ στο υπολογιστή ταξιδίου είδαμε περίπου 8λτ./100 χλμ. Τιμή ασύγκριτη για τα κυβικά και το μέγεθος του νέου μοντέλου.



    Αν θελήσει ο οδηγός το Audi Α7 μεταμορφώνεται από ένα άνετο οικογενειακό σε ένα πραγματικά σπόρ αυτοκίνητο. Παίρνει ελάχιστες κλίσεις στις στροφές, τα περιθώρια πρόσφυσης είναι πολύ μεγάλα και χάρη στην νέα  τετρακίνηση θα κινηθεί άφοβα σε κάθε τερέν. Υποδειγματική είναι και η ηχομόνωση της καμπίνας, με πολύ απλά λόγια ο θόρυβος από τον κινητήρα και την κύλιση μένουν έξω από την καμπίνα των επιβατών.



    Συμπέρασμα: Το Audi Α7 έχει εντυπωσιακό σχεδιασμό, διαθέτει πολυτελές και πλήρως ψηφιακό εσωτερικό ενώ στρίβει υποδειγματικά. Το σημαντικό είναι ότι η Audi μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι των εντυπωσιακών αυτοκινήτων.  


     

    Τεχνικά Χαρακτηριστικά Audi A7
       
    Κινητήρας (κ.εκ./κύλινδροι) 2995/6
    Καύσιμο Βενζίνη
    Ισχύς (ίπποι/σαλ) 340/5,000
    Ροπή (Nm/σαλ) 500/1,370
    Σχέσεις/κιβώτιο/μετάδοση 7/αυτόματο διπλού συμπλέκτη/ τετρακίνητο
    Start/Stop ΝΑΙ
    0-100 χλμ/ώρα (δλ) 5,3
    Τελική ταχύτητα (χλμ/ώρα) 250
    Κατανάλωση (λτ/100χλμ) (εργ) 6,8
    Εκπομπές C02 (γρ/χλμ) 154
    Χώρος αποσκευών (λίτρα) 535-1390
    Μ/Π/Υ 4969/1908/1422
    Τιμή (Γερμανία) από 67800

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ