Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το επιβλητικό Tucson υιοθετεί τη μεγάλη μάσκα της εταιρίας, ενώ το μαύρο χρώμα της δοκιμής το κάνει πιο κομψό.

Οδηγούμε στις Σέρρες το νέο Hyundai Tucson Hybrid

Διαβάστηκε από 39378 αναγνώστες - 11/2/2020

Δεν είναι τυπογραφικό λάθος, ούτε ψέμα. Το νέο Tucson είναι και diesel αλλά και υβριδικό, κυνηγώντας τα απόλυτα νούμερα οικονομίας. Εκμεταλλεύεται τις SmartStream τεχνολογίες της Hyundai και μας δείχνει πως υπάρχει και αυτή η αυτοκίνηση.

Κόντρα στο ρεύμα και τα πρωτόκολλα, το ανανεωμένο Hyundai Tucson δίνει ζωή στον σπάνιο συνδυασμό diesel και υβριδικού συστήματος, κερδίζοντας το εισιτήριο για τις Euro6d-Temp προδιαγραφές που ισχύουν από Σεπτέμβρη.
Επιβλητικό αλλά όχι ογκώδες είναι το ανανεωμένο Hyundai Tucson, το οποίο θα κάνει πολλά κεφάλια να γυρίσουν με το παρουσιαστικό του. Από μπροστά ξεχωρίζει κατευθείαν η μεγάλη μάσκα με το σήμα της εταιρίας ψηλά στο κέντρο, αλλά και τα τραβηγμένα προς τα πάνω, μοντέρνα φωτιστικά σώματα.



Στο πλάι το νεύρο πάνω από τις χειρολαβές, δίνει νεανικό τόνο και ταιριάζει απόλυτα με το παράλληλο μικρό χαμήλωμα της οροφής προς τα πίσω, το οποίο αποτελεί σχεδόν ψευδαίσθηση από το μικρό φινιστρίνι. Η πίσω όψη ακολουθεί πιστά τη νέα σχεδιαστική γλώσσα των κορεατών και χρησιμοποιεί τα γνωστά μοντέρνα φωτιστικά σώματα. Την SUV αίσθηση θα ολοκληρώσουν από την μία οι μακριές ράγες οροφής και από την άλλη οι μεγάλες ζάντες που ψηλώνουν το αυτοκίνητο.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις