Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Σε πείθει κατευθείαν πως τίποτα δεν θα τρίξει στο άμεσο μέλλον. Η ευρυχωρία είναι έκδηλη και η πανοραμική οροφή το κερασάκι στη τούρτα.

    Απλό λιτό και λειτουργικό, κάνει τη δουλειά χωρίς wow προσθήκες

    Διαβάστηκε από 39389 αναγνώστες - 11/2/2020

    Η ευρύχωρη καμπίνα του Tucson δεν έχει highlights, παρόλα αυτά είναι στιβαρή και παίρνει άριστα σε θέματα ποιότητας και εργονομίας. Το μάτι αναγκαστικά θα πέσει στην 7άρα οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό, η οποία σχεδόν αιωρείται και είναι υπεύθυνη για κάθε πτυχή του συστήματος infotainment. Η λιτή εικόνα του εσωτερικού μη σας ξεγελάει καθώς από πίσω κρύβεται ένα υπερπλήρες πακέτο Hyundai Smart Sense το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων κάμερα 360ο, Smart Cruise Control, αυτόματο φρενάρισμα, διατήρηση λωρίδας και άλλα συστήματα που θα απαλλάξουν τον οδηγό από πολλά άγχη. Χωρίς λοιπόν να το φωνάζει, το γεροδεμένο εσωτερικό του Tucson θα σας κερδίσει όσο περισσότερο το απολαμβάνετε.

    Τι λέτε για σταυροπόδι;
    Οι μεγάλες διαστάσεις του Tucson δίνουν μία ιδέα για την άνεση που θα απολαμβάνουν και οι 5 επιβάτες του. Σε θέμα χώρων λοιπόν πίσω δεν θα στριμωχτούν στιγμή 3 ενήλικοι επιβάτες, ενώ το πορτ-παγκάζ, παρά το γεγονός πως θυσιάζει 54 λτ. για την φιλοξενία της μπαταρίας, παραμένει στα πολύ καλά 459 λτ.