Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Tο εμπορικό λανσάρισμα θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι του 2019.

Η επίσημη παρουσίαση των X3 M και Χ4 Μ αναμένεται στις αρχές του επόμενου έτους.

Η επίσημη παρουσίαση των X3 M και Χ4 Μ αναμένεται στις αρχές του επόμενου έτους.

Tο εμπορικό λανσάρισμα θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι του 2019.

Οι ΒΜW X3 M & X4 M;

6/11/2018

Οι φίλοι της BMW προσπάθησαν να δώσουν μια πρώτη εικόνα για το πως θα μοιάζουν οι επόμενες X3 M & X4 M. Πώς σας φαίνονται;

Mπορεί οι X3 M και Χ4 Μ να έχουν «πιαστεί» από κατασκόπουε κατά τη διάρκεια δοκιμών, ωστόσο μια σειρά από ψηφιακές εικόνες από την ιστοσελίδα Bimmer Post, της οποίας κύριο μέλημα είναι η ενασχόληση της με τη βαυαρική μάρκα, μας δείχνουν τώρα πως θα μοιάζουν κατά πάσα πιθανότητα τα δύο αυτά μοντέλα χωρίς καμουφλάζ και έτοιμα να μπουν στην γραμμή παραγωγής.

Σε σχέση με τις «απλές» Χ3 και Χ4, oι διαφοροποιήσεις στην εμφάνιση περιλαμβάνουν πολλά από εκείνα τα πράγματα που θα περίμενε κανείς από τα μοντέλα Μ. Για παράδειγμα, το μάτι πέφτει αμέσως πάνω στους νέους μπροστά και πίσω προφυλακτήρες, στους γιγάντιους αεραγωγούς, στις νέες ζάντες και στις μικρές και διακριτικές αεροτομές.

Λίγα είναι αυτά που έχουν γίνει γνωστά για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των δύο αυτών μοντέλων, με εξαίρεση το γεγονός ότι θα εξοπλιστούν με έναν 6κύλινδρο twin-turbo κινητήρα. Προηγούμενες αναφορές κάνουν λόγο ότι η ιπποδύναμη τους θα φτάνει τα 460 άλογα, ωστόσο στις εκδόσεις Competition, η ισχύς θα φτάσει τα 500 άλογα. Σίγουροθεωρείται ότι θα εξοπλίζονται από τον βασικό κιόλας εξοπλισμό με σύστημα τετρακίνησης ενώ πιθανή είναι η προσθήκη πίσω διαφορικού.

Η επίσημη παρουσίαση των X3 M και Χ4 Μ αναμένεται στις αρχές του επόμενου έτους με το εμπορικό λανσάρισμα να ακολουθεί μέσα στο καλοκαίρι του 2019.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις