Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Παρίσι 2018 με τιτάνιες απουσίες - Ποιοι θα λείπουν

Παρίσι 2018 με τιτάνιες απουσίες - Ποιοι θα λείπουν

11/9/2018

Η λίστα των συμμετεχόντων στην έκθεση αυτοκινήτου στο Παρίσι έχει απουσίες μεγατόνων. Δείτε τις μία προς μία.

Πολλά από τα «βαριά χαρτιά» της αυτοκινητοβιομηχανίας δεν θα παραστούν στην παριζιάνικη Έκθεση Αυτοκινήτου με την Opel να είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στη λίστα, καθώς σύμφωνα με το γερμανικό στρατόπεδο το πλάνο προβλέπει την εστίαση της προσοχής στις δικές τους εκδηλώσεις. Πέραν της Opel όμως πολλές εταιρείες πρόκειται να λάμψουν... δια της απουσίας τους μεταξύ των οποίων οι Volkswagen, Ford, Fiat, Alfa Romeo, Nissan, Jeep, Volvo, Infiniti, Subaru, Mitsubishi και Mazda.

Κοινοποίησέ το »

Από την άλλη το παριζιάνικο Σαλόνι Αυτοκινήτου θα έχει πλήθος ηχηρών παρουσιών από τις οποίες πρόκειται να δούμε πολλές παγκόσμιες και ευρωπαϊκές πρεμιέρες νέων ή ανανεωμένων μοντέλων. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε μερικές από τις εταιρείες που θα έχουν παρουσία στον εκθεσιακό χώρο του Παρισιού: Audi, Mercedes-Benz, Peugeot, Tesla, DS, Suzuki, Maserati, Hyundai, Kia, Land Rover, BMW, Jaguar, Peugeo t, Citroen, Honda, Toyota, Alpine, Lexus, Lamborghini, Isuzu, SEAT, Aston Martin, Renault, Dacia, Skoda κ.α.

Κλείνοντας, υπενθυμίζουμε πως το Paris Auto Show 2018 θα ανοίξει τις πύλες του για το κοινό στις 4 Οκτωβρίου με τις τιμές των εισιτηρίων να ξεκινούν από 9 ευρώ.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις