Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Την εμφάνισή της στη πίστα του Nurburgring έκανε η επερχόμενη BMW X5 M που αναμένεται να αποκαλυφθεί προσεχώς.

Οι δοκιμές της BMW X5 M (+vid)

21/11/2018

Την εμφάνισή της στη πίστα του Nurburgring έκανε η επερχόμενη BMW X5 M που αναμένεται να αποκαλυφθεί προσεχώς.

Οι άνθρωποι της μάρκας συνεχίζουν να περνούν από συνεχή τεστ το «βαυαρικό θηρίο», κάτι που φαίνεται και από το κατασκοπευτικό βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και δείχνει τη νέα BMW X5 M να πραγματοποιεί γύρους στη πίστα του Nurburgring.
 
Το καμουφλάζ δεν μας αφήνει να δούμε τις λεπτομέρειες που θα κάνουν το ολοκαίνουργιο ισχυρό SUV να ξεχωρίσει από το στάνταρ μοντέλο, ωστόσο αναμένουμε να έχει μεταξύ άλλων πιο σπορ εμφάνιση, μεγαλύτερους τροχούς, αλλά και ένα πιο ισχυρό σύστημα πέδησης.

Αναφορικά με άλλα στοιχεία. Η νέα BMW X5 M θα είναι πιο ελαφριά σε σχέση με την προκάτοχό της, ενώ όντας βασισμένη στην πλατφόρμα CLAR αναμένεται να έχει καλύτερο χειρισμό. Στα μηχανικά σύνολα ο twin-turbo κινητήρας V8 των 4.4 λίτρων συγκεντρώνει τις πιο πολλές πιθανότητες να βρίσκεται κάτω από το καπό, με τις φήμες να λένε πως θα είναι ρυθμισμένος για να προσφέρει μέχρι και 600 ίππους, κάνοντας τα 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 4 δευτερόλεπτά.
 
Τέλος η ακριβής ημερομηνία αποκάλυψης για την ολοκαίνουργια BMW X5 M δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, ωστόσο δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί είτε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος ¶ντζελες στο τέλος του 2018, είτε στο Auto Show του Ντιτρόιτ το 2019 τον προσεχή Ιανουάριο.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις