Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οι νικητές του διαγωνισμου «Drive for Design» της FCA

9/5/2019

Η Fiat Chrysler Automobiles παρουσίασε τους νικητές του διαγωνισμού Drive for Design, με μαθητές λυκείου να σχεδιάζουν ένα νέο όχημα, του ομίλου FCA. Δείτε τα πρωτότυπα μαθητικά σχέδια..

Ο πρώτος νικητής ήταν ο Maximillian Cooper από το Μαϊάμι. Δημιούργησε μία κομψή Alfa Romeo την οποία και ονόμασε Serpente. Το μοντέλο φαίνεται πως παρουσιάζει εν φουτουριστικό supercar, διαθέτοντας μία επιθετική εμπρόσθια όψη, αλλά και ένα εντυπωσιακό πίσω μέρος που θυμίζει Ferrari.



Στη δεύτερη θέση ήταν ο Mason Ross από την Ουάσινγκτον. Ο Ross με τη σειρά του επέλεξε να σχεδιάσει και εκείνος μία Alfa Romeo στην οποία όμως δεν έδωσε κάποιο όνομα. Το μοντέλο διαθέτει μια μικρή τριγωνική μάσκα που πλαισιώνεται από λεπτούς προβολείς. Πίσω, το αυτοκίνητο έχει τεράστιους τροχούς και ένα διακριτικό σώμα σε σχήμα Χ.


 
Αυτός που συμπληρώνει την τριάδα των νικητών είναι ο Vincent Piaskowski από το Μίτσιγκαν. Ο τρίτος νικητής σχεδίασε τη Maserati Pescecane που αντλεί έμπνευση από τους καρχαρίες και διαθέτει μια λεπτή μάσκα σε σχήμα δοντιών, παράλληλα με τον υπόλοιπο σχεδιασμό ο οποίος θυμίζει πτερύγια.  
Και οι τρεις νικητές αφού γνωρίσουν το στούντιο σχεδιασμού της FCA στο Μίτσιγκαν, αλλά και τους σχεδιαστές που εργάζονται σε αυτό, θα λάβουν υποτροφία για ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα σχεδίασης, ενώ θα έχουν και ρόλο κριτών στο  EyesOn Design Car Show.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις