Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Στην εικόνα βλέπετε το τρέχον μοντέλο.

Ολοκληρώνεται η ανανέωση του Suzuki Vitara

14/2/2018

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως έχει μπει ο ερχομός του ανανεωμένου Suzuki Vitara, με τους ανθρώπους της φίρμας να προσθέτουν τις τελευταίες πινελιές.

Σύμφωνα με αναφορές των διεθνών μέσων ενημέρωσης οι ιθύνοντες της Suzuki βρίσκονται στο τελικό στάδιο της ανανέωσης του μοντέλου, το οποίο όταν κάνει την εμφάνισή του θα φέρει ένα νέο μπροστινό προφυλακτήρα αλλά και μία νέα μάσκα.
 
Από κει και πέρα φήμες κάνουν λόγο πως η ανανέωση του Vitara θα εξοπλίσει το αυτοκίνητο με περισσότερα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, μεταξύ των οποίων θα βρίσκονται το σύστημα φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης αλλά και ο αυτόματα προσαρμοζόμενος ρυθμιστή ταχύτητας (adaptive cruise control).
 
Σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα οι αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν θα είναι λίγες αλλά σημαντικές, με πιθανότερη αυτή της μείωσης του ατμοσφαιρικού κινητήρα 1.6 λίτρων σε 1.0 λίτρου έτσι ώστε να μπορέσει το Vitara να ανταγωνιστεί το Ford EcoSport, κάτι που αν συμβεί θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τις επιδόσεις του μοντέλου, που φημολογείται πως θα είναι ελαφρύτερο από τους ανταγωνιστές του.
 
Επιπλέον, η ανανέωση του ιαπωνικού SUV θα αναζωογονήσει και το εσωτερικό, που λέγεται πως μεταξύ των αλλαγών θα υπάρξει μια πιο ποιοτική ταπετσαρία με περισσότερες χρωματικές επιλογές.
 
Τέλος να σημειώσουμε πως δεν έχει γίνει γνωστό πότε το ανανεωμένο Suzuki Vitara θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του, ωστόσο κάτι τέτοιο υπολογίζεται για μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2018.  

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις