Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

To αναμεωμένο Astra στο δρόμο.

Opel Astra: Η αλλαγή για το 2021

2/10/2018

Στο φως ήρθαν οι πρώτες πληροφορίες για το νέας γενιάς Αstra που αναμένεται μετά το 2021.

Oι πρώτες πληροφορίες για το πότε και τι πρέπει να περιμένουμε για τη νέα γενιά του Opel Astra ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Στο δια ταύτα λοιπόν, το νέο Astra θα χρησιμοποιήσει την EMP2 πλατφόρμα στην οποία πάνω στηρίζεται το νέο Grandland X, κάτι που θα του επιτρέψει να πάρει δάνειο πολλά από τα μοτέρ του τόσο στην βενζίνη όσο και στο diesel. Επιπλέον, ένα από τα πλεονεκτήματα της πλατφόρμας αυτής είναι ότι επιτρέπει στο μοντέλο να υιοθετήσει το υβριδικό κινητήριο σύνολο απόδοσης 200 ίππων που θέλει να του προσφέρει η Opel.

Στον τομέα της εξωτερικής εμφάνισης, το νέο Astra θα είναι πιο μοντέρνο σε εμφάνιση καθώς θα υιοθετήσει την σχεδιαστική ταυτότητα του Grandland X, ενώ πηγές αναφέρουν πως το μήκος του μεταξονίου θα μεγαλώσει ελάχιστα. Πριν πάντως παρουσιαστεί το νέο μοντέλο το 2021, η Opel αναμένεται σύντομα να προσφέρει μια ανανέωση έκδοση του μοντέλου με κάποιες μικρές διαφοροποιήσεις στην εμφάνιση του.

Το ανανεωμένο Astra αναμένεται να κάνει ντεμπούτο πριν το τέλος του έτους σε ξεχωριστή εκδήλωση, αφού η μάρκα δεν θα δώσει το παρών στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις