Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Το εσωτερικό του Opel Astra έχει τεχνολογικό «αέρα», ευρυχωρία και εργονομία
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το εσωτερικό του Opel Astra έχει τεχνολογικό «αέρα», ευρυχωρία και εργονομία

22/12/2023

Στην καμπίνα του Opel Astra την προσοχή τραβά ευθύς-εξαρχής το Pure Panel cockpit, δηλαδή ο συνδυασμός δύο οθονών 10 ιντσών πίσω από ένα ενιαίο πλαίσιο. Η πρώτη παίζει το ρόλο του πίνακα οργάνων, ενώ η δεύτερη αφορά στο σύστημα infotainment. Κάτω από την τελευταία βρίσκονται «παραδοσιακά» πλήκτρα για το χειρισμό του κλιματισμού, κάτι που αυξάνει την εργονομία και την ευκολία χρήσης.

Οι χώροι για μικροαντικείμενα είναι αρκετοί και βρίσκονται σε βολικές θέσεις για οδηγό και επιβάτες, ενώ τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι ποιοτικά, με προσεγμένο φινίρισμα και στιβαρή συναρμογή. Τα καθίσματα είναι ανατομικά, με πιστοποίηση AGR, ενός γερμανικού οργανισμού που ασχολείται με μυοσκελετικά προβλήματα. Η πληθώρα διαφορετικών ρυθμίσεων σημαίνει πως θα βρείτε την ιδανική θέση οδήγησης, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως το κάθισμα του οδηγού μπορεί να κατέβει αρκετά χαμηλά, κάτι που εξυπηρετεί τόσο τους ψηλούς όσο και αυτούς που αρέσκονται σε μια πιο σπορτίφ θέση οδήγησης.



Στο Opel Astra θα ταξιδέψουν 5 ενήλικες επιβάτες, με το χώρο για τα γόνατα και τα κεφάλια των πίσω επιβατών να κρίνεται επαρκής. Το πορτ-μπαγκάζ έχει ωφέλιμο όγκο 422 λίτρα και διπλό πάτωμα, γεγονός που δίνει επιπλέον «πόντους» στην πρακτικότητα.

Σελ.
1
Opel Astra diesel: Με πολιτισμένη λειτουργία και χαμηλή κατανάλωση
Σελ.
2
Πόσο καλό είναι το Opel Astra στη diesel έκδοση των 130 ίππων;
Σελ.
3
Το εσωτερικό του Opel Astra έχει τεχνολογικό «αέρα», ευρυχωρία και εργονομία
Σελ.
4
Ο πετρελαιοκινητήρας 130 ίππων του Opel Astra έχει πολιτισμένη λειτουργία
Σελ.
5
Η ποιότητα κύλισης του Opel Astra είναι υψηλή