Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Opel Corsa B 4x4 Haldex (+video)

22/4/2019

Το Corsa B ήταν ένα ταπεινό αυτοκίνητο πόλης, που χρησιμοποιήθηκε και στην χώρα μας κατά κόρον, ειδικά για οικονομικές μετακινήσεις μέσα στην πόλη. Σήμερα θα εντυπωσιαστείς με τον πιο «άρρωστο» τετρακίνητο αδελφάκι του..

Είχα την τύχη να έχω αποκτήσει ένα τέτοιο μικρό Corsaκι.. Το είχα αγοράσει μεταχειρισμένο αλλά σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ είχα και άλλο αυτοκίνητο στην κατοχή μου. Στόχος ήταν να το χρησιμοποιώ για τις μικρές μετακινήσεις μου μέσα στην πόλη, και πραγματικά με έβγαλε ασπροπρόσωπο.
Βέβαια ποτέ δεν είχα σκεφτεί πως θα μπορούσε αυτό το συντηρητικό μικρό, να γίνει μια «μηχανή διασκέδασης» ακόμα και για τα πιο απαιτητικά χέρια. Παρακάτω θα δεις πως το Corsa B του video, βρέθηκε με ένα 2λιτρο Calibra μοτέρ στα «σωθικά» του, αλλά και τετρακίνηση Haldex, που σε ξεσηκώνει..
Η κατασκευή του δεν είναι καθόλου εύκολη όπως θα παρατηρήσεις, αφού χρειάστηκαν πάρα πολλές ώρες εργασίας για να ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο project, αλλά και αρκετές πατέντες..

 
 

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι πως το Corsaκι αντέχει σε όλη την καταπόνηση που μπορούν να του προσφέρουν έμπειρα χέρια, χωρίς να σπάει. Δεν είναι δηλαδή ένα αυτοκίνητο για βιτρίνα και συζήτηση, για το πως κατάφεραν να τα κάνουν όλα να λειτουργήσουν, αλλά για έντονες συγκινήσεις. Παρακολούθησε το παρακάτω video και δες πραγματικά μια συμπεριφορά αυτοκινήτου, που δεν περίμενες από ένα Opel Corsa B..
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις