Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Σπιρτόζικο και Εντυπωσιακό

    19/7/2019

    Εξοπλισμένο με όλα τα τεχνολογικά καλούδια, θα προφέρει ανέσεις και ευκολίες σε όλους τους επιβάτες.  Η έγχρωμη οθόνη 8 ιντσών του συστήματος πολυμέσων είναι πραγματικά εύχρηστη και δίνει τεχνολογική αύρα.  Ο κρυφός φωτισμός  στις επενδύσεις των θυρών και στο ταμπλό, μαζί με το σύστημα head up display βάζουν το κερασάκι στη τούρτα. Στον τομέα των χώρων, το αυξημένο ύψος οροφής προσφέρει μπόλικο αέρα για τα κεφάλια των επιβατών, ενώ ικανοποιητικός είναι και ο χώρος για τα γόνατά τους ασχέτως από την θέση του συρόμενου σε ποσοστό 60-40, πίσω καθίσματος. Μάλιστα αναλόγως τη θέση του συρόμενου καθίσματος διαμορφώνεται και ο χώρος αποσκευών, από 410 έως 520 λτ. 



    Κινητήρας-επιδόσεις: Από τις καλύτερες ρεπρίζ στην κατηγορία του
    Νέος κινητήρας, νέος χαρακτήρας για το γερμανικό crossover. Η προσθήκη του 1.500άρη diesel κινητήρα του ομίλου PSA σε συνδυασμό με το αυτόματο AT6 κιβώτιο δίνουν στο Crossland X τις καλύτερες ρεπρίζ στην κατηγορία του! 120 ίπποι και 300 Nm ροπής σε ένα εξαιρετικά πολιτισμένο σύνολο παρέχουν την απόλυτη ισορροπία ανάμεσα σε επιδόσεις και κατανάλωση. Πιο συγκεκριμένα το 0-100 έρχεται σε 11.2 δευτ. με την τελική να αγγίζει τα 183 χλμ./ώρα  όσο η κατανάλωση σε πραγματικές συνθήκες δεν ξεπερνά στιγμή τα 6.4λτ.100χλμ. 



    Οδική συμπεριφορά: Ευθύβολο και με πολύ καλά φρένα
    Στον δρόμο, το Crossland X, δείχνει ανεπηρέαστο από πλευρικούς ανέμους και παραμένει ευθύβολο σε όλη την οδηγική εμπειρία. Με την μερικώς σφικτή ανάρτηση να μην επιτρέπει στο αμάξωμα να παίρνει κλίσεις αλλά και να απορροφά ικανοποιητικά τις κακοτεχνίες του οδοστρώματος, δεν θα σας κουράσει ούτε εντός, ούτε εκτός αστικού κύκλου. Μάλιστα τα 4.2μ μήκους του είναι μεγάλο συν στα στενά της πόλης. Εάν θελήσετε να το πάτε και λίγο στα όρια του, μην αγχωθείτε, καθώς θα διατηρήσει με μαεστρία την πρόσφυση του. 

    Συμπέρασμα
    Κάνετε πολλά χιλιόμετρα και θέλετε να καίτε όσο λιγότερο γίνεται; Θέλετε την τεχνολογία στα πόδια σας; Το Crossland X 1.5D 120 PS έχει το πλήρες πακέτο από τα 20.700 ευρώ!

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ