Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Δεν πάνε Παρίσι οι Fiat, Alfa Romeo και Jeep.

Μπαίνουν στο «απουσιολόγιο» οι Fiat, Alfa Romeo και Jeep

31/5/2018

Όσο πλησιάζει η έκθεση Αυτοκίνητου στο Παρίσι όλο και πληθαίνουν τα νέα αναφορικά με το ποιες εταιρείες από το χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας θα δώσουν το παρόν και ποιες όχι, με τρεις σημαντικές εταιρείες να βάζουν το όνομά τους στο «απουσιολόγιο».

Πριν από λίγο διάστημα σας είχαμε ενημερώσει ότι η τελευταία μάρκα που δεν θα δώσει το παρόν στην έκθεση που θα γίνει στην «πόλη του φωτός» θα είναι η Lamborghini. Ωστόσο σήμερα έρχονται να προστεθούν τρεις ακόμα ηχηρές απουσίες με τις Fiat, Alfa Romeo και Jeep να «λάμπουν» δια της απουσίας τους.
 
Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα μπορεί οι τρεις βασικές μάρκες του ομίλου FCA να απουσιάζουν, ωστόσο δεν πρόκειται να συμβεί το ίδιο με τις Maserati και Ferrari, οι οποίες θα δώσουν κανονικά το παρόν.

Από κει και πέρα να θυμίσουμε πως οι τρεις προαναφερθείσες μάρκες θα προστεθούν σε μία μεγάλη ομάδα εταιρειών που θα προσπεράσουν την έκθεση στο Παρίσι μεταξύ των οποίων βρίσκονται οι Ford, Infiniti, Mazda, Lamborghini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Subaru,  Volvo και Volkswagen.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως στην επερχόμενη έκθεση η οποία ανοίγει τις πύλες της για τους εκπροσώπους του τύπου στις 2 Οκτωβρίου (δύο ημέρες μετά ανοίγει και για το κοινό) και ολοκληρώνεται στις 14 του ίδιου μήνα μεταξύ των μαρκών που έχουν δηλώσει συμμετοχής βρίσκονται οι Citroën, Hyundai, Jaguar, Kia, Land Rover, Lexus, Mercedes-Benz, Peugeot, Smart, Suzuki και Toyota.  

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις