Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣH: Αudi Q8 Prior Design

22/4/2019

Eνα Audi θα «τραβάει» πάντα τα βλέμματα του κοινού.. Όταν όμως αυτό είναι το Q8 της Prior Design, τότε σου «τραβάει» και τα όνειρα!

Οταν το αυτοκίνητο που θα παρουσιάσεις έχει «αδερφό» του, την Lamborghini Urus, δεν υπήρχε περίπτωση το Audi Q8 να μην έχει σπορ χαρακτηριστικά τόσο στην οδήγησή του όσο και εμφανισιακά.



Το τελευταίο χρονικό διάστημα, μια σειρά από βελτιωτικοί οίκοι έχουν παρουσιάσει τα πακέτα τους για το κορυφαίο αυτοκίνητο της Audi, ωστόσο κανένα από αυτά δε μπορεί να σταθεί δίπλα στην δημιουργία της Prior Design. H εν λόγω εταιρεία είχε παρουσιάσει ήδη το πρώτο της πακέτο πριν λίγο χρονικό διάστημα και τώρα παρουσίασε το δεύτερο, κάτω από το όνομα «PDQ8XL» προσφέροντάς του πολύ πιο «ακραία» εμφάνιση.
 

Το ήδη μεγάλο πλάτος του μοντέλου επεκτείνεται ακόμα περισσότερο μέσω της εγκατάστασης ανθρακονημάτινων μερών στα πλαϊνά του μέρη, την ίδια στιγμή που το νέο bodykit περιλαμβάνει ακόμη νέας σχεδίασης εμπρός προφυλακτήρα, μικρές αεροτομές στο τέλος της οροφής και την θύρα του πορτ-μπαγκάζ, νέο σετ από ζάντες και καινούριο σύστημα εξάτμισης.



Αυτό που λείπει είναι ένα πραγματικά ισχυρό κινητήριο σύνολο. Αν και πετρελαιοκίνητο αυτοκίνητο, την λύση μπορεί να δώσει το V8 ΤDI μοτέρ που θα δίνει ισχύ στo SQ8 σε λίγους μήνες, ενώ η RS έκδοση του premium SUV που θα ντεμπουτάρει μετέπειτα, είναι πολύ πιθανό να ξεπεράσει σε ιπποδύναμη ακομα και την Lamborghini Urus.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις