Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: BMW M340i – Η Ονείρωξη (+video)

29/3/2019

Όσο θα περιμένουμε την πολυαναμενόμενη παρουσίαση της νέας Μ3 στο τέλος της χρονιάς, ας ερωτευτούμε την Μ340i σε ένα πλήρες review που θα σε κάνει να την ερωτευτείς και να την ζηλεύεις παράφορα..

 Όπως ήταν αναμενόμενο η M340i είναι η πιο sport έκδοση στην σειρά, με αεροδυναμικές βελτιώσεις, σπορ καθίσματα και κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού.  Με εξαίρεση την Μ3, η M340i είναι η ισχυρότερη «τριάρα» που έχει υπάρξει ποτέ.
Κάτω από το καπό συναντάμε έναν 3λιτρο υπερτροφοδοτούμενο εξακύλινδρο εν σειρά κινητήρα με απόδοση 374 ίππων και 500 Nm ροπής. Το 8ταχυτο Steptronic Sport αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων θα σπρώξει την ισχύ στους πίσω τροχούς.



Η ανάρτηση είναι της M Sports κι έτσι πέρα από τις επιδόσεις στην ευθεία, η M340i προσφέρει οδηγική απόλαυση στις στροφές, εκμεταλλευόμενη τη μείωση του βάρους κατά 55 κιλά και την κατανομή βάρους που αγγίζει το ιδανικό 50-50. Το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο μπλοκέ διαφορικό M-Differential και η αύξηση της στρεπτικής ακαμψίας κατά 25%. Εξωτερικά παρατηρούμε τους sport προφυλακτήρες, τις ζάντες αλουμινίου και τις μεγάλες δισκόπλακες φρένων. Ας δούμε όλοι μαζί όμως ένα video review που πραγματικά θα σε καθηλώσει!
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις