Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: BMW Σειρά 1 M Performance

28/5/2019

Η BMW σειρά 1 είναι προ των πυλών και μπορείς να την επιλέξεις σε μια πιο σπορ και θελκτική εκδοχή της, με τα Μ Performance μέρη που προσφέρει η βιομηχανία..

Mπορεί να είναι γνωστό πως η BMW δεν έχει καμιά διάθεση, προς το παρόν, να λανσάρει κάποια M έκδοση για τη νέα Σειρά 1, ωστόσο αυτό δεν την εμποδίζει να βελτιώσει την εμφάνιση της πρότασης της στα μικρομεσαία με μια σειρά από Performance Parts για την κορυφαία έκδοση M135i.



Όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση, η BMW προσφέρει κάποιες επιπλέον λεπτομέρειες στον εμπρός προφυλακτήρα, διαχύτη εμπρός, πλαϊνές ποδιές, θήκες καθρεπτών, αεροτομή στο τέλος της οροφής και εισαγωγείς αέρα, όλα κατασκευασμένα από ανθρακόνημα, 18 ή 19 ιντσών ζάντες με μεγαλύτερα φρένα που φέρουν κόκκινες τετραπίστονες δαγκάνες κ.α
 

Περνώντας στο εσωτερικό, το logo της BMW M Performance δίνει το παρών στο πάτωμα χάρη σε έναν προτζέκτορα LED που είναι τοποθετημένος στο κάτω μέρος της πόρτας ενώ το μάτι πέφτει ακόμα στο M Performance τιμόνι από δέρμα Alcantara, paddles από ανθρακόνημα, μοναδικά πατάρια που φέρουν πάνω τους το logo «Μ Performance» κ.α.



Υπενθυμίζουμε πως η γκάμα της νέας Σειράς 1 απαρτίζεται από 3 πετρελαιοκινητήρες και 2 βενζινοκινητήρες, οι οποίοι συνδυάζονται με τρία κιβώτια: ένα μηχανικό 6 ταχυτήτων και δύο αυτόματα Steptronic 7 και 8 σχέσεων αντίστοιχα. Αρχίζοντας από το diesel, συναντούμε τον τρικύλινδρο turbo κινητήρα των 1,5 λτ. με ισχύ 116 ίππων και 270 Nm ροπής στην έκδοση 116d, ενώ ένα σκαλοπάτι ψηλότερα βρίσκεται η 118d με το 2λιτρο μοτέρ των 150 ίππων με 350 Nm ροπής. Κορυφαία πετρελαιοκίνητη έκδοση η 120d xDrive με τον 2λιτρο κινητήρα που αποδίδει 190 άλογα με 400 Nm ροπής. Στη βενζίνη, αρχική έκδοση είναι η 118i με τον 3κύλινδρο 1.500άρη turbo κινητήρα των 140 ίππων με 220 Nm ροπής και επόμενο στάδιο είναι ο ισχυρότερος «Ασσος», M135i xDrive, με τον τετρακύλινδρο turbo χωρητικότητας 2,0 λτ. με ονομαστική ισχύ 306 ίππων με 450 Nm ροπής.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις