Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: BMW i3s AC Schnitzer (+video)

17/7/2019

Ο οίκος βελτίωσης AC Schnitzer αποφάσισε να εργαστεί πάνω στην BMW i3s και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Το ηλεκτρικό γερμανικό μοντέλο είναι πλέον ένα από τα αυτοκίνητα που είχαν την τύχη να μπουν στο κλειστό club εξέλιξης της AC Schnitzer.

Μπορεί τον πρωταγωνιστικό ρόλο να τον έχει η i3s, ωστόσο η εταιρεία ενημερώνει πως κάποιες βελτιώσεις είναι διαθέσιμες και για την κανονική i3. Η βασικότερη από αυτές είναι ένα νέο κιτ ανάρτησης που φέρνει το αυτοκίνητο πιο κοντά στο έδαφος κατά 20 χιλιοστά, κάτι που μοιραία θέτει προς τα κάτω και το κέντρο βάρους, βοηθώντας έτσι την ικανότητα του αυτοκινήτου στις στροφές.


 
Μόνο για την i3s, η AC Schnitzer προσφέρει αποστάτες που βγάζουν προς τα έξω τους τροχούς κατά 12 χιλιοστά. Ως αποτέλεσμα, η πλευρική στήριξη και η σταθερότητα κατά την οδήγηση λέγεται ότι βελτιώνονται.  Για να δοθεί ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στην σπορ εμφάνιση, οι βελτιωτές εγκατέστησαν ένα εμπρόσθιο σπλίτερ και μία αεροτομή οροφής, που αυξάνουν την κάθετη δύναμη. Μάλιστα τα δύο εξαρτήματα μπορούν να τοποθετηθούν απευθείας, χωρίς περαιτέρω βαφή.
 
Τόσο το σπλίτερ, όσο και η αεροτομή είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας ASA και είναι βαμμένα σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα. Τέλος στο εσωτερικό η  AC Schnitzer αρκέστηκε να προσαρμόσει μόνο κάποια αλουμινένια χαρακτηριστικά. 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις