Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Mercedes AMG GT Pro

11/4/2019

H σκληροπυρηνική έκδοση AMG GT R Pro, αποδεικνύει από τα πρώτα δευτερόλεπτα συνύπαρξης μαζί της, ότι αποτελεί το πιο «καθαρόαιμο» άτι της Γερμανικής εταιρίας.

Η Mercedes αποφάσισε να εμπλουτίσει την γκάμα των sport coupe μοντέλων της με την ειδική έκδοση AMG GT Pro. Το όνομα της είναι αρκετό για να καταλάβεις πως αποτελεί μια special έκδοση της Γερμανικής εταιρίας, με σαφή αγωνιστικό προσανατολισμό.



Είναι εξοπλισμένο με V8 bi-turbo κινητήρα 4.000cc, με απόδοση 585 ίππους και 71.4 κιλά ροπής. Η AMG GT Pro είναι ενισχυμένη με μια εξελιγμένη ανάρτηση που περιλαμβάνει, νέα coilover ρυθμιζόμενων αμορτισέρ, νέες ρυθμιζόμενες αντιστρεπτικές, και ελαφρύτερες ενεργές βάσεις κινητήρα και μετάδοσης.



Η αεροδυναμική του αυτοκινήτου έχει βελτιωθεί εξαιρετικά, αφού προστέθηκαν πτερύγια για περισσότερη κάθετη δύναμη στον εμπρός προφυλακτήρα, αεραγωγοί στα εμπρός φτερά και νέα πίσω αεροτομή. Οι επιδόσεις του «καθαρόαιμου» AMG GT R Pro είναι καταιγιστικές, αφού αρκούν μόνο 3.6 δευτερόλεπτα ώστε να φτάσει τα πρώτα 100km/h, ενώ τα 318 km/h τελικής ταχύτητας εκτινάσσουν τα επίπεδα αδρεναλίνης στα ύψη!



Στην συνολική αναβάθμιση προσθέστε την τοποθέτηση, ανθρακονημάτινης ποδιάς στο πάτωμα, rollcage, νέα κεραμικά φρένα και ελαφρύτερους τροχούς. Η πιστότητα και η ποιότητα της Pro δείχνει την πραγματική της ποιότητα μέσα στην πίστα, αφού με όλη την εξέλιξη της καταφέρνει να είναι 7 δευτερόλεπτα ταχύτερη από την GT R στο Nurburgring.
 
 
.
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις