Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Mercedes G-Class «Stronger Than Time»

14/6/2019

Η Mercedes γορτάζει την 40η επέτειο της G-Class με τον καλύτερο τρόπο. Η νέα ειδική έκδοση, φέρει το όνομα «Stronger Than Time» και πάει αντίθετα με τον χρόνο..

Όντας εξοπλισμένη με το πακέτο AMG Line, η ειδική έκδοση διαθέτει σπορ προφυλακτήρες, ευρύτερα φτερά και ένα σπορ σύστημα εξάτμισης που συναντούμε στην G500. Τα θηριώδες γερμανικό SUV έχει εξοπλιστεί με ζάντες 20 ιντσών και ισχυρές δαγκάνες φρένων υπό την επωνυμία της Mercedes-Benz.


 
Οι αλλαγές στο εξωτερικό μέρος συνεχίζονται καθώς στην ειδική έκδοση, η Stronger Than Time G-Class φέρει το πακέτο Stainless Steel, αλλά και το πακέτο Night που προσφέρουν μεταλλικά και σκούρα διακοσμητικά χαρακτηριστικά. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό με τα υπόλοιπα είναι το λογότυπο «Stronger Than Time», αλλά και τα ενσωματωμένα φώτα στις πόρτες που προβάλουν στο έδαφος την ονομασία της έκδοσης μόλις οι πόρτες ανοίξουν.



Στην καμπίνα το μαύρο δέρμα nappa κυριαρχεί και διακοσμείται με χρυσαφένιες ραφές, όμως αυτοί που αναζητούν κάτι πιο μοναδικό μπορούν να παραγγείλουν το πακέτο Exclusive Interior Plus. Το εν λόγω πακέτο συνδυάζει ταπετσαρίες δύο διαφορετικών χρωμάτων (μπεζ με μπλε και μπεζ με κόκκινο), οι οποίες καλύπτουν ολόκληρη τη καμπίνα. Ανεξάρτητα από το επιλεγμένο εσωτερικό, η ειδική έκδοση είναι εξοπλισμένη με φωτισμό περιβάλλοντος, ηλιοροφή και σύστημα ήχου Burmester.
 
Στα μηχανικά σύνολα, η G-Class Stronger Than Time εξοπλίζεται με τον V8 κινητήρα 4,0 λίτρων που προσφέρει 422 ίππους και 610 Nm ροπής, ενώ η G400 θα διαθέτει εξακύλινδρο πετρελαιοκινητήρα (330 ίππους και 700 Nm ροπής). Η  πιο ισχυρή Mercedes-AMG G 63 Stronger Than Time η οποία αποτίει φόρο τιμής στην 20ή επέτειο της αρχικής G 55 AMG έχει ως πηγή ισχύος twin-turbo 4,0 λίτρων V8 μοτέρ που «βγάζει» 585 άλογα και 850 Nm ροπής. Ο κινητήρας είναι συνδεδεμένος με ένα αυτόματο κιβώτιο εννέα ταχυτήτων, ενώ το μοντέλο διατηρεί κάποιες οπτικές διαφορές από τα υπόλοιπα όπως ζάντες 22 ιντσών, ματ καπάκια καθρεπτών σκούρα γρίλια  κ.α.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις