Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Nέα Aston Martin Vanquish

1/7/2019

Το νέο της μοντέλο παρουσιάζει η Aston Martin και το όνομα αυτού, Vanquish. Εντυπωσιακή, με καθαρές γραμμές και λεπτομέρειες που εκπλήσουν ευχάριστα το petrolhead κοινό!

Την απαραίτητη τοποθέτηση του κινητήρα στο κέντρο θα έχει η επόμενη γενιά της Aston Martin. O υποψήφιος αγοραστής όμως θα έχει την πολυτέλεια ενός κιβωτίου που τείνει να εξαφανιστεί. Του μηχανικού.

Εξάλλου είναι και η φιλοσοφία του υπεύθυνου της εταιρείας, Andy Palmer, τέτοια, που θα έπρεπε να περιμένουμε κάτι που θα θυμίζει γνήσια παλαιάς κοπής οδήγηση



Αποτελεί ακόμα μυστήριο το ποιό ακριβώς κιβώτιο θα χρησιμοποιήσουν, όμως ο πιθανότερος υποψήφιος είναι το 7τάχυτο του Vantage AMR. Ένα κιβώτιο που έχει τη γνωστή διάταξη καθαρά εμπνευσμένη από το μηχανοκίνητο αθλητισμό, τη λεγόμενη "dog-leg", με την πρώτη ταχύτητα να βρίσκεται κάτω αριστερά αντί για την κλασική της θέση. Η γενική ιδέα είναι ένα αυτοκίνητο που θα είναι πολύ βολικό στην πίστα με όλα τα απαραίτητα σε άμεση πρόσβαση.



Το νέο Vanquish αναμένεται να βγει στις αγορές το 2022. Η Aston Martin σκοπεύει το μοντέλο της αυτό να μπορεί να ανταγωνίζεται στα ίσα τα Ferrari F8 Tributo και McLaren 720S οπότς η αα\ναμενόμενη ιπποδύναμη θα είναι περίπου 710-720PS.

Φυσικά, για τη συνέχιση του μοντέλου μετά το επίσημο πρώτο, η Aston Martin προγραμματίζει δυνατότερες εκδόσεις. Αναμένουμε.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις