Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Νέα McLaren GT

30/5/2019

Η McLaren παρουσίασε πριν από λίγες ημέρες τη νέα GT και σήμερα το Βρετανικό Supercar να κάνει το ντεμπούτο του μπροστά σου.. Δες εδώ όλα τα χαρακτηριστικά του εξωτικού μοντέλου..

Το πρώτο Grand Tourer της μάρκας θα συστηθεί στο κοινό μέσω της εκδήλωσης Top Marques Monaco η οποία ξεκινά σήμερα 30 Μαΐου και θα διαρκέσει μέχρι τις 3 Ιουνίου. Μάλιστα να σημειωθεί πως οι επισκέπτες της έκθεσης θα είναι οι πρώτοι άνθρωποι παγκοσμίως που θα έχουν την τύχη να δουν διά ζώσης το αυτοκίνητο, μετά την διαδικτυακή παρουσίασή του που πραγματοποιήθηκε στις 15 Μαΐου.


 
Το μοντέλο βασίζεται στην MonoCell II-T Monocoque αρχιτεκτονική της εταιρείας και έχει μόνο 1.530 κιλά βάρος αλλά, αν είναι κάτι που κάνει την GT να ξεχωρίζει πραγματικά είναι ο 420 λίτρων πίσω και ο 150 λίτρων αποθηκευτικός χώρος κάτω από το καπό που κάνει το supercar το πιο ευρύχωρο σε θέμα αποσκευών μοντέλο της μάρκας και ίσως το κορυφαίο στον τομέα αυτόν στην κατηγορία του.



Η καμπίνα εξοπλίζεται με άνετα, ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενα, θερμαινόμενα καθίσματα , σύστημα ήχου Bowers & Wilkins με 12 ηχεία και ειδική γυάλινη οροφή (προαιρετικά), ενώ η McLaren κάνει λόγο πως προσφέρει ακόμα «το πιο σοφιστικέ σύστημα infotainment» που έχει δοθεί ποτέ σε μοντέλο της.
 
Η ισχύς πηγάζει από έναν νέο twin-turbo V8 κινητήρα απόδοσης 620 ίππων και 630 Νm ροπής σε συνδυασμό με ένα 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη που επιτρέπει στο supercar να πετυχαίνει στο σπριντ μέχρι τα 100χλμ./ώρα σε μόλις 3,2 δευτερόλεπτα. Τέλος, παράλληλα με τη McLaren GT, στο περίπτερο της μάρκας θα βρίσκεται και η McLaren 720S Spider με ανθρακονημάτινο εξωτερικό και πολλά αντίστοιχα χαρακτηριστικά στο εσωτερικό.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις