Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Νέα Μercedes GLS

18/4/2019

Η S-Class των SUV προσφέρει απλόχερα ποιότητα, χώρους, άνεση και τεχνολογία ενώ έχεις και όσο γκάζι χρειαστείς! Γνωρίστε την νέα Μercedes GLS.

Έτοιμη να μπει στην μάχη των 7θέσιων premium SUV είναι η νέα Μercedes GLS εξοπλισμένη με νέα μοτέρ, πλούσιο τεχνολογικό εξοπλισμό, χώρους «γηπέδου» και περίσσια πολυτέλεια.


 
Σε σχέση με τον προκάτοχό της, η νέα GLS μεγαλώνει κατά 77 χλστ σε μήκος (φτάνει τώρα τα 5,207 χλστ.) και 22 χλστ. σε πλάτος (1.956 χλστ.) με την Mercedes να ανακοινώνει ακόμα 60 χλστ. μακρύτερο μεταξόνιο (φτάνει τώρα τα 3.137 χλστ.) που σημαίνει πως οι επιβάτες, κυρίως στις πίσω θέσεις, θα επωφελούνται από μεγαλύτερους χώρους. Όλα τα καθίσματα είναι ηλεκτρικά προσαρμοζόμενα και προσφέρουν σύμφωνα με την εταιρεία «γενναιόδωρη άνεση», ωστόσο αν χρειαστεί, οι πίσω σειρές μπορούν να αναδιπλωθούν ώστε η χωρητικότητα των αποσκευών να φτάσει τα 2.400 λίτρα
 
 
Στον εσωτερικό διάκοσμο η πολυτέλεια και η άνεση είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα. Το μάτι πέφτει αμέσως στο ΜBUX σύστημα infotainment και τις δύο μεγάλες οθόνες 12,3 ιντσών και τις δύο 11,6 ιντσών οθόνες των πίσω καθισμάτων. Ο τεχνολογικός εξοπλισμός είναι κάτι παραπάνω από πλούσιος και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων Ηead Up Display και πλήθος συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης και ασφαλείας.


 
Στην κορυφή της γκάμας βρίσκεται ένας V8 κινητήρας 4,0 λίτρων απόδοσης 489 ίππων και 700 Νm ροπής σε συνεργασία με το EQ Boost ηλεκτρικό σύστημα των 48 Volt που δρα ως γεννήτρια και προσφέρει για μικρά χρονικά διαστήματα 22 άλογα και 250 Νm ροπής επιπλέον. Στο diesel υπάρχουν δύο επιλογές με βάση τον ίδιο ΟΜ 256 κινητήρα των 2,9 λίτρων με απόδοση είτε 286 άλογα και 600 Νm ροπής είτε 330 άλογα και 700 Νm ροπής. Όλα τα κινητήρια σύνολα συνδυάζονται αποκλειστικά με το 9G-Tronic αυτόματο κιβώτιο της μάρκας και το σύστημα τετρακίνησης 4Μatic.
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις