Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Nέο Ford Fiesta ST Performance

10/4/2019

Θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένη έκδοση, με υπερτροφοδούμενο 1.500άρη EcoBoost κινητήρα, 200 ίππων και 290 Νm ροπής. Mικρότερη απόσταση από το έδαφος, νέες ζάντες και μοναδική ανάρτηση! Διαβάστε όλα τα specs του πανέμορφου Fiesta..

Μια ειδική περιορισμένης παραγωγής έκδοση για το νέο Fiesta ST κάτω από την ονομασία Performance Edition λανσάρει η Ford μόνο για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.



Το νέο μοντέλο έχει σκοπό να προσφέρει στον οδηγό πιο fun to drive χαρακτηριστικά χάρη σε μια ολοκαίνουρια coilover ανάρτηση από την Ford Performance που υιοθετεί ό,τι πιο τεχνολογικά εξελιγμένο έχει στον τομέα αυτό η μάρκα. Το συγκεκριμένο σύστημα ανάρτησης έχει δοκιμαστεί, σύμφωνα με την μάρκα, στην πίστα του Nurburgring από τους μηχανικούς της βιομηχανίας ενώ σημειώνεται πως η απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος έχει μειωθεί κατά 15 χλστ. μπροστά και κατά 10 χλστ. πίσω.
 
Διαθέσιμη θα γίνεται μόνο στην 3θυρη έκδοση του μοντέλου και μόνο με αυτό το βαθύ πορτοκαλί χρώμα, ενώ θα «πατάει» αποκλειστικά πάνω σε 18άρες ζάντες αλουμινίου που είναι κατά 7 κιλά ελαφρύτερες από τις στάνταρ.



Κάτω από το καπό θα βρίσκεται ο ίδιος υπερτροφοδούμενος 1.500άρης EcoBoost κινητήρας απόδοσης 200 ίππων και 290 Νm ροπής με την Ford να ανακοινώνει πως το αυτοκίνητο χρειάζεται 6,5 δευτερόλεπτα για να επιταχύνει από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα και ότι η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 232 χλμ./ώρα. Η παραγωγή θα περιοριστεί στα 600 αυτοκίνητα. Οι πωλήσεις της έκδοσης θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις