Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Νέο Smart ForTwo Brabus

11/6/2019

Τα 21 τελευταία αυτοκίνητα, με κινητήρες εσωτερικής καύσης θα κυκλοφορήσει η Smart, και θα αποχαιρετήσει τους ΜΕΚ. Αν θες το συλλεκτικό μοντέλο, τότε θα πρέπει να βιαστείς..

Η απόφαση για το μέλλον της Smart έχει παρθεί. Η εταιρεία θα σταματήσει να παράγει αυτοκίνητα με κινητήρες εσωτερικής καύσης και θα μετατραπεί σε μία φίρμα που θα συνδυάσει το όνομά της αποκλειστικά με ηλεκτρικά αυτοκίνητα μηδενικών εκπομπών ρύπων. Ωστόσο πριν φτάσει σε αυτό το σημείο, ενθυμούμενη το παρελθόν της και γιορτάζοντας τη νέα της αρχή, πήρε την απόφαση να προσφέρει μια τελευταία ειδική έκδοση (Final Collectors Edition) η οποία θα περιοριστεί σε μόλις 21 μονάδες, που θα είναι και οι τελευταίες που θα τροφοδοτούνται με κινητήρα εσωτερικής καύσης.



Φυσικά και ο αριθμός «21» μόνο τυχαίος δεν μπορεί να είναι. Για αυτούς που αναρωτιούνται σηματοδοτεί τα χρόνια τα οποία η μάρκα βρίσκεται στο προσκήνιο και μάλιστα η εταιρεία φρόντισε να συνδυάσει αυτή την αλλαγή με τη φράση «21 χρόνια πάντα ένα βήμα μπροστά».


 
Η περιορισμένων μονάδων ειδική έκδοση, έχει σχεδιαστεί από τον Konstantin Grcic και τους ανθρώπους της Smart και θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους σε συνεργασία με την Brabus.


 
Στο δελτίο τύπου, η μάρκα δεν αποσαφηνίζει ποια αυτοκίνητα θα περιλαμβάνονται στην συγκεκριμένη έκδοση, ωστόσο οι επίσημες φωτογραφίες (τις οποίες μπορείτε να δείτε πιο πάνω) δείχνουν ένα κάμπριο ForTwo. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι βαμμένο στη διχρωμία κίτρινου και μαύρου χρώματος, στοιχείο το οποίο υιοθετείται από κοινού στο εξωτερικό και το εσωτερικό μέρος.
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις