Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Range Rover SVR Kahn

12/7/2019

Ο οίκος της Kanh Design έβαλε και πάλι το χεράκι του επάνω στο Range Rover Sport SVR, και κατάφερε να εκτοξεύσει στην κυριολεξία την αισθητική του. Διαβάστε εδώ την αναλυτική του παρουσίαση.

Παίρνοντας την ονομασία Range Rover SVR Pace Car First Edition η εταιρεία όπως ανέφερε προχώρησε στις συγκεκριμένες βελτιώσεις προκειμένου να κάνει το εξωτερικό και το εσωτερικό μέρος του βρετανικού SUV να ταιριάξουν απόλυτα με την ισχύ που πηγάζει ο 5λιτρος V8 υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας με κομπρέσορα που βρίσκεται κάτω από το καπό.


 
Έτσι οι άνθρωποι της εταιρείας ξεκίνησαν προσθέτοντας ένα επιθετικό σπλίτερ που βελτιώνει τη λειτουργικότητα, ενώ ταυτόχρονα τα διευρυμένα φτερά που φιλοξενούν εισόδους αέρα θα συνδυαστούν με μία σειρά από ειδικoύς τροχούς. Τα πρόσθετα εξωτερικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν εμπρός προφυλακτήρα, μία αεροτομή τριών τεμαχίων, αναβαθμισμένο οπίσθιο μέρος και προφυλακτήρα Valance με ενσωματωμένες απολήξεις εξάτμισης και ζάντες 23 ιντσών.
 

 
Περνώντας στο εσωτερικό. Οι τεχνικοί της βελτιωτικής εταιρείας έχουν καλύψει τα σπορ καθίσματα με διάτρητη δερμάτινη ταπετσαρία που επιτρέπει στους επιβάτες να απολαύσουν ακόμα περισσότερο τα ταξίδια. Παράλληλα καλεί τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν μαζί της, καθώς το μοντέλο μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις επιθυμίες του εκάστοτε ιδιοκτήτη.
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις