Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Toyota Corolla Nightshade

26/8/2019

Μια ειδική έκδοση της Corolla παρουσίασε η Toyota, με φινετσάτες λεπτομέρειες που δίνουν άλλο αέρα στην συγκεκριμένη έκδοση. Αρχικά θα κυκλοφορήσει στην Αμερική, ενώ δεν αποκλείεται και η έλευση της στην Ευρώπη.

Όπως εύκολα γίνεται κατανοητό η Nightshade Edition δίνει στην Corolla μαύρα χαρακτηριστικά, τα οποία ξεκινούν από την ονομασία του μοντέλου πάνω στο αμάξωμα που αναγράφεται με μαύρα γράμματα, ενώ περιλαμβάνει μαύρης απόχρωσης ζάντες 18 ιντσών, μαρσπιέ, χειρολαβές θυρών, καπάκια εξωτερικών καθρεπτών και γρίλια. Μένοντας στο εξωτερικό μέρος, η Corolla Nightshade Edition θα είναι διαθέσιμη σε τρία χρώματα μαύρο, ασημί και λευκό και θα προσφέρεται αποκλειστικά με CVT κιβώτιο ταχυτήτων.


 
Παράλληλα με τη νέα έκδοση, η Corolla hatchback λαμβάνει επιπλέον κάποια νέα χαρακτηριστικά. Tο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης μετά το Apple CarPlay είναι πλέον συμβατό με το Android Auto, ενώ η ιαπωνική φίρμα δίνει τη δυνατότητα στους Αμερικανούς πελάτες της να βάψουν μαύρη την οροφή του μοντέλου με την προϋπόθεση πως το εξωτερικό χρώμα είναι ένα εκ των λευκό, χάλκινο, ασημί, κόκκινο ή μπλε.


 
Τέλος η Toyota για να μεγαλώσει περισσότερο την χωρητικότητα του χώρου αποσκευών στα μοντέλα της SE έκδοσης, αντικαθιστά τη ρεζέρβα με ένα κιτ επισκευής ελαστικών. Έτσι λόγω της έλλειψης του εφεδρικού ελαστικού, δίνεται η δυνατότητα να χαμηλώσει ακόμα περισσότερο το δάπεδο του χώρου αποσκευών, αυξάνοντας τη συνολική χωρητικότητα κατά περίπου 170 λίτρα.         

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις