Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Πάει για νέο ρεκόρ το Hyundai i30 Fastback N

26/9/2018

Οι οδηγοί αγώνων της Hyundai, Τιερί Νεβίλ και Γκάμπριελ Ταρκίνι, θα αγωνιστούν μεταξύ τους με δύο ολοκαίνουργια i30 Fastback N κυνηγώντας το ρεκόρ στη διαδρομή από τη Ρώμη έως το Παρίσι.

Η Hyundai αποκαλύπτει στις 26 Σεπτεμβρίου το ολοκαίνουργιο i30 Fastback N λίγες ημέρες πριν από την επίσημη πρεμιέρα του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού. Όμως για να παρουσιασθούν οι επιδόσεις του πρώτου 5θυρου hot coupe στην μικρομεσαία κατηγορία, οι επαγγελματίες οδηγοί της Hyundai Motorsport, Gabriele Tarquini και Thierry Neuville, θα αγωνισθούν μεταξύ τους για την κατάκτηση ενός νέου ρεκόρ, οδηγώντας στα όρια το υψηλών επιδόσεων fastback από τη Ρώμη στο Παρίσι.

Σημειώνεται πως, το νέο i30 Fastback N φέρει τα χαρακτηριστικά του i30 N χάτσμπακ ενσωματώνοντας το ντιζάιν του coupe αμαξώματος με προεξάρχον στοιχείο την έντονα κεκλιμένη οροφή στο πίσω μέρος. Σε ό,τι αφορά τη σειρά N της Hyundai σε ευρύτερο πλαίσιο είναι εμπνευσμένη από την εμπλοκή της Hyundai Motor Sport στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι της FIA (WRC) και το Touring Car Racing (TCR). Επιπλέον, τονίζουμε πως, το «N» αντιπροσωπεύει το Namyang, το Παγκόσμιο Κέντρο R & D της Hyundai στην Κορέα καθώς και το Nürburgring που βρίσκεται το κέντρο δοκιμών της Hyundai στην Ευρώπη, όπου τα μοντέλα N αναπτύσσονται και δοκιμάζονται εξονυχιστικά.

Κλείνοντας, αξίζει να αναφερθεί πως,τα αποτελέσματα του παγκόσμιου αγώνα ρεκόρ, καθώς και περισσότερες λεπτομέρειες για το ολοκαίνουργιο i30 Fastback N, θα αποκαλυφθούν στις 26 Σεπτεμβρίου 2018.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις