Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Πολύ εντυπωσιακό και γρήγορο το απόλυτο RS6 Avant της ABT.

Το RS6+ Avant Performance Nogaro Edition της AΒΤ με το ξεχωριστό body kit.

Πανίσχυρο Αudi RS6 Avant με 725 PS (+vid)

7/1/2019

Η ABT αναβαθμίζει το RS6 Avant, δημιουργώντας το απόλυτο Station Wagon. Γνωρίστε το και απολαύστε το σε ένα πολύ όμορφο video.

Αν ρωτήσεις κάποιον φίλο της Audi για το ποιο είναι το πιο ισχυρό μοντέλο της μάρκας, αυτός κατά πάσα πιθανότητα θα σου απαντήσει πως είναι το R8 V10 Plus. Αυτό όμως δεν είναι σωστό, αφού η Νοgaro Edition που λάνσαρε φέτος η γερμανική μάρκα για το RS6 Avant φτάνει την απόδοση του μοτέρ στα 695 άλογα, 15 ίππους περισσότερους από το γνωστό supercar.

Ωστόσο, η ABT δεν είχε πει την τελευταία λέξη παρουσιάζοντας τώρα το RS6+ Avant Performance Nogaro Edition, του οποίου ο twin-turbo V8 κινητήρας των 4,0 λίτρων φτάνει σε απόδοση τα 725 άλογα με ροπή 920 Νm, 30 PS και 40 Nm περισσότερα από την απλή Nogaro Edition.
 
Οι δύο Nοgaro εκδόσεις μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους, ωστόσο η ABT προσφέρει μερικά πιο εντυπωσιακά «καλούδια», κάνοντας την εμφάνιση του μοντέλου πολύ πιο επιθετική. Συγκεκριμένα, το μοντέλο εξοπλίζεται τώρα με νέας σχεδίασης ανθρακονημάτινα μέρη, καινούριο εμπρός διαχύτη που συνδυάζεται με τεράστιους εισαγωγείς αέρα και 22 ιντσών τροχούς.

Το RS6+ Avant Performance Nogaro Edition της AΒΤ θα είναι κατά πάσα πιθανότητα το τελευταίο βελτιωτικό πακέτο που θα λανσαριστεί, αφού η μάρκα στρέφει σιγά σιγά την προσοχή της στη νέα γενιά του μοντέλου που θα παρουσιαστεί στο 2020. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις