Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Υπερβολική ταχύτητα και αλκοόλ για 5.000 παραβάτες

21/3/2019

Η παραβατικότητα στην χώρα μας καλά κρατεί αφού πάνω από 5.000 παραβάτες για υπερβολική ταχύτητα και οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος, εντόπισε την προηγούμενη εβδομάδα η τροχαία. Α ρε Έλληνα...

Συνεχίζονται οι έλεγχοι στο πλαίσιο του στοχευμένου προγράμματος «παράβαση της εβδομάδας», που σχεδιάστηκε και εφαρμόζεται από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αστυνόμευσης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, για την αντιμετώπιση των «επικίνδυνων» τροχονομικών παραβάσεων, σε όλη την επικράτεια.

Την προηγούμενη εβδομάδα (11 έως 17 Μαρτίου 2019) κλιμάκια αστυνομικών των Υπηρεσιών Τροχαίας, ενημέρωσαν τους οδηγούς και πραγματοποίησαν σχετικούς ελέγχους, «δίνοντας προτεραιότητα» στις παραβάσεις για την υπερβολική ταχύτητα και την οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος.

Στο πλαίσιο αυτό, από 1.245 συνεργεία Τροχαίας που συγκροτήθηκαν σε όλη τη χώρα, ελέγχθηκαν συνολικά 24.330 οχήματα και βεβαιώθηκαν συνολικά 5.097 παραβάσεις για την υπερβολική ταχύτητα και την οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος.

Οι περισσότερες παραβάσεις σημειώθηκαν στο οδικό δίκτυο της Αττικής (764), της Θεσσαλονίκης (396), στο Βόρειο Οδικό ¶ξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.) (274), της Πιερίας (218), της Φθιώτιδας (212) και του Κιλκίς (209).

Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και με στόχο την πρόληψη και τον περιορισμό των σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων και την αναβάθμιση του επιπέδου οδικής ασφάλειας.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις