Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το νέο της δημιούργημα αποκάλυψε η Specialty Vehicle Engineering, η οποία παρουσίαση το YENKO / SC Stage II Camaro.

Βασισμένο στο Camaro SS 1LE, το μοντέλο διαθέτει ένα μοναδικό εξωτερικό μέρος.

Ντεμπούτο για τη YENKO Stage II Camaro

13/2/2018

Το νέο της δημιούργημα αποκάλυψε η Specialty Vehicle Engineering, η οποία παρουσίαση την YENKO / SC Stage II Camaro.

Βασισμένο στην Camaro SS 1LE, το μοντέλο διαθέτει ένα μοναδικό εξωτερικό μέρος, έχοντας ανθρακονημάτινο καπό και 20άρες ζάντες, ενώ προχωρώντας στην καμπίνα, οι οδηγοί θα βρουν σπορ καθίσματα Recaro, αλλά και ιδιαίτερα πατάκια.
 
Ωστόσο η μεγαλύτερη αλλαγή έχει πραγματοποιηθεί κάτω από το καπό, καθώς η ισχύς προέρχεται από τον κινητήρα LT1 V8, ο οποίος έχει διευρυνθεί στα 6.8 λίτρα, όντας εξοπλισμένος μεταξύ άλλων με τούρμπο, νέο στρόφαλο, CNC  κεφαλές, αλουμινένια πιστόνια και ένα νέο σύστημα ψεκασμού καυσίμου.

Χάρη σε αυτές τις μετατροπές, σύμφωνα με την εταιρεία ο κινητήρας παράγει περίπου 1.013 ίππους και 1,825 Nm ροπής, καθιστώντας το πιο ισχυρό από το Camaro SS που προσφέρεται με έναν LT1 V8 κινητήρα 6.2 λίτρων που προσφέρει 461 ίππους και ροπή 616 Nm.
 
Από κει και πέρα η YENKO / SC Stage II Camaro έχει ένα ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης και ένα σύστημα ανάρτησης υψηλής απόδοσης, ενώ αναβαθμισμένο είναι τόσο το σύστημα ψύξης, όσο και το σύστημα πέδησης.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η παραγωγή θα περιοριστεί σε 25 μονάδες εφοδιασμένες με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει γνωστό το κόστος απόκτησης.     

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις