Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η εμφάνιση είναι, όπως άλλωστε θα περίμενε κανείς από ένα τέτοιο αγωνιστικό αυτοκίνητο, αρκετά ξεχωριστή και αεροδυναμική.

Τα πρώτα αυτοκίνητα θα γίνουν διαθέσιμα αυτόν τον Νοέμβριο με τιμή από 398.000 ευρώ.

Τα πρώτα αυτοκίνητα θα γίνουν διαθέσιμα αυτόν τον Νοέμβριο με τιμή από 398.000 ευρώ.

Παρουσιάστηκε το αγωνιστικό Audi R8 LMS GT3

3/10/2018

Το αγωνιστικό R8 LMS GT3 παρουσίασε η Audi με σκοπό να επιλεχθεί από ομάδες για διάφορα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού. Θα βασιστεί πάνω του το R8 facelift;

To τέταρτο κατά σειρά αγωνιστικό της αυτοκίνητο, μετά τα Audi R8 LMS, Audi RS 3 LMS TCR) και Audi R8 LMS GT4, παρουσίασε μόλις η Αudi Sport στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού.

Η γερμανική μάρκα αναφέρει πως το μοντέλο είναι αρκετά βελτιωμένο σε σχέση με τον προκάτοχό του χάρη στο νέο του αεροδυναμικό πακέτο ενώ σημαντικές είναι βελτιώσεις στην αξιοπιστία των μηχανικών μερών του. Ακόμα, αναφέρεται πως το μοντέλο δεν χρειάζεται τόσο συχνά service και ότι έχει γίνει πιο φιλικό προς τους ερασιτέχνες.

Η εμφάνιση είναι, όπως άλλωστε θα περίμενε κανείς από ένα τέτοιο αγωνιστικό αυτοκίνητο, αρκετά ξεχωριστή και αεροδυναμική. Η εξαγωνική γρίλια της μάρκας δίνει για μια ακόμη φορά το παρών και μαζί με τους μεγάλους αεραγωγούς στα δύο άκρα του προφυλακτήρα και το καπό συνθέτει ένα πολύ άγριο προφίλ. Από την άλλη πλευρά, στο πίσω μέρος, η ματιά δεν γίνεται να μην πέσει στην τεραστίων διαστάσεων αεροτομή και τον μνημειώδης πίσω προφυλακτήρα με το καινοτόμο σύστημα εξάτμισης.

Τα πρώτα αυτοκίνητα θα γίνουν διαθέσιμα αυτόν τον Νοέμβριο με τιμή από 398.000 ευρώ χωρίς τους φόρους, ενώ το μοντέλο αναμένεται να λάβει το πράσινο φως να συμμετάσχει σε αγώνες από τις αρχές του επόμενου έτους. Πάντως αν υπάρχει κάποιος που έχει ήδη στην κατοχή του ένα R8 LMS δεύτερης γενιάς, η Audi Sport μπορεί να αναβαθμιστεί στην έκδοση του 2019 με μόνο 28.000 ευρώ (χωρίς φόρους).
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις