Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
5 φωτογραφίες »

Peugeot 3008: Κορυφαία ποιότητα και συμπεριφορά

15/7/2021

Το άκρως επιτυχημένο Peugeot 3008 αναβαθμίστηκε και επανήλθε. Δοκιμάζουμε την πετρελαιοκίνητη έκδοση των 130 ίππων, η οποία συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας.

Είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα SUV στην κατηγορία του και ήταν θέμα χρόνου να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού. Το Peugeot 3008 είναι ένα αυτοκίνητο που «κουβαλά» πλέον πάνω του την επιτυχία των 800.000 αντιτύπων που έχουν πωληθεί από την ημέρα που λανσαρίστηκε, αλλά και των αμέτρητων βραβείων που έχει κατακτήσει. Η γαλλική εταιρεία, γνωρίζοντας ότι αποτελεί ένα από τα πιο «δυνατά χαρτιά» της, προχώρησε σε μία ήπια αναβάθμισή του. Το ανανεωμένο Peugeot 3008, λοιπόν, μας ξανά συστήνεται.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »


Ανασχεδιασμένη μάσκα και LED φωτιστικά σώματα
Εξωτερικά οι αλλαγές σε γενικές γραμμές είναι περιορισμένες. Στο εμπρός τμήμα βλέπουμε νέα LED φωτιστικά σώματα, αλλά και μία ανασχεδιασμένη μάσκα. «Φρεσκάρισμα» εντοπίζεται και στη σχεδίαση των ζαντών αλουμινίου, μιας και έχουν προστεθεί νέα σχέδια. Την ίδια στιγμή, στο πίσω μέρος του ανανεωμένου Peugeot 3008, τα νέα μοντέρνα φωτιστικά σώματα υιοθετούν τεχνολογία Full LED και για το φως της όπισθεν, με το σχήμα να παραπέμπει στους «όνυχες» της μάρκας.


 Στην κεντρική κονσόλα συναντάμε στην ψηφιακή οθόνη αφής μεγέθους 10 ιντσών και ακριβώς από κάτω φυσικούς διακόπτες «αεροπορικού τύπου» που είναι ιδιαίτερα πρακτικοί

Στην κεντρική κονσόλα συναντάμε στην ψηφιακή οθόνη αφής μεγέθους 10 ιντσών και ακριβώς από κάτω φυσικούς διακόπτες «αεροπορικού τύπου» που είναι ιδιαίτερα πρακτικοί

Εντυπωσιακό εσωτερικό και μεγαλοι χώροι
Περνάμε στο εσωτερικό του Peugeot 3008, το οποίο παραμένει εξίσου εντυπωσιακό και μοντέρνο. Το «Peugeot i-Cockpit» έχει πλέον αναβαθμιστεί, παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στον οδηγό και το μέγεθός του αγγίζει τις 12,3 ίντσες. Στην κεντρική κονσόλα συναντάμε στην ψηφιακή οθόνη αφής μεγέθους 10 ιντσών και ακριβώς από κάτω φυσικούς διακόπτες «αεροπορικού τύπου» που είναι ιδιαίτερα πρακτικοί. Μέσω αυτών, ο οδηγός είναι σε θέση να ρυθμίζει συστήματα, όπως ο κλιματισμός, χωρίς να αποσπάται η προσοχή του. Άξια αναφοράς είναι και τα θερμαινόμενα καθίσματα, τα οποία προσφέρουν κορυφαία άνεση και εξαιρετική πλευρική στήριξη. Πέρα, όμως, από τον υπερπλούσιο εξοπλισμό της high-tech καμπίνας, το Peugeot 3008 παίρνει άριστο βαθμό και σε επίπεδο χώρων. Τέσσερις ενήλικες επιβάτες θα ταξιδέψουν πολύ άνετα, οι χώροι για μικροαντικείμενα είναι ιδιαίτερα πρακτικοί και ο όγκος για τις αποσκευές αγγίζει τα 520 λτ.

 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε