Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Πλήρη ανανέωση για το νέο SEAT Arona

16/3/2021

Λίγες μέρες πριν την επίσημη παρουσίαση του ανανεωμένου SEAT Arona, το AutoAgora σας παρουσιάζει όλες τις πληροφορίες για το επερχόμενο μοντέλο.

Μέσα στον Απρίλιο θα κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση το ανανεωμένο SEAT Arona, έτοιμο να ανταγωνιστεί τα υπόλοιπα SUV της κατηγορίας του. Η βιομηχανία της SEAT έχει ήδη ξεκινήσει τις τελικές δοκιμές του μοντέλου, αλλά ας δούμε ποια χαρακτηριστικά του έχουν μαθευτεί έως τώρα.

Εξωτερικά το νέο Arona θα είναι εφοδιασμένο με νέο εμπρός προφυλακτήρα, νέους προβολείς αλλά και μάσκα. Εξίσου νέος θα είναι και ο πίσω προφυλακτήρας, ενώ νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας θα είναι και τα πίσω φωτιστικά σώματα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το ανανεωμένο Arona θα είναι διαθέσιμο με νέα χρώματα αμαξώματος. 

Στο εσωτερικό δεν περιμένουμε μεγάλες αλλαγές, αλλά είναι σχεδόν σίγουρο πως o ψηφιακός πίνακας οργάνων των 10,25 ιντσών να γίνει στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις εξοπλισμού. 

Κάτω από το καπό θα συναντήσουμε τον γνωστό τρικύλινδρο turbo 1.000άρη κινητήρα των 115 ίππων αλλά και τον τετρακύλινδρο 1.500άρη των 150 ίππων. Αρκετές πληροφορίες αναφέρουν πως ίσως υπάρξει και προσθήκη ήπιων υβριδικών κινητήρων συνόλων, κάτι που μένει να φανεί την ημέρα της επίσημης παρουσίασης του ανανεωμένου SEAT Arona.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις