Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αυτή είναι η πρώτη teaser εικόνα του επερχόμενου, ανανεωμένου Mitsubishi L200.

Εδώ βλέπετε μια ψηφιακά επεξεργασμένη πρόταση ανεξάρτητου σχεδιαστή για το ανανεωμένο ιαπωνικό Pick-Up.

Πλησιάζει το ανανεωμένο Mitsubishi L200

19/9/2018

Η πρώτη εικόνα του ανανεωμένου Mitsubishi L200 ήρθε στο φως της δημοσιότητας με αφορμή τον εορτασμό των 40 χρόνων παραγωγής ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων.

Η πέμπτη γενιά του Mitsubishi L200 κυκλοφορεί από το 2014 και βρίσκεται ήδη στο μέσον του κύκλου της. Γι ΄αυτό το λόγο η ιαπωνική φίρμα έχει αποφασίσει το φρεσκάρισμα του μοντέλου, κυρίως σε αισθητικό επίπεδο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Σήμερα, λοιπόν, ήρθε στο φως της δημοσιότητας η πρώτη εικόνα του ανανεωμένου L200 σε μορφή teaser. Παρόλο που η φωτεινότητα της εικόνας δεν μας επιτρέπει να δούμε και πολλά πράγματα το ανανεωμένο Pick-Up φαίνεται να δανείζεται πολλά στοιχεία στον πρόβολο από το eX concept, του οποίου η σχεδίαση αποτέλεσε κύρια έμπνευση για μοντέλα όπως το Mitsubishi Eclipse Cross και το Mitsubishi Xpander.

Σε κάθε περίπτωση είναι ξεκάθαρο πως στο ιαπωνικό Pick-Up θα ενσωματωθεί η μάσκα «Dynamic Shield» την οποία βρίσκουμε και στο Eclipse Cross, ενώ θα εφοδιάζεται και με λεπτούς σφηνοειδείς προβολείς που θα φέρουν ενσωματωμένα τα LED φώτα ημέρας. Από εκεί και πέρα εξ όσων μπορούμε να καταλάβουμε από την εικόνα τονισμένοι με έντονες ακμές θα είναι οι ώμοι χαρίζοντας μια άκρως «πολεμοχαρή» εικόνα στο Pick-Up.
 
Τέλος υπενθυμίζουμε πως το υπάρχον Mitsubishi L200, το οποίο σε άλλες αγορές είναι γνωστό και ως Mitsubishi Triton, προσφέρεται στην ελληνική αγορά σε μονοκάμπινη και διπλοκάμπινη έκδοση παίρνοντας ισχύ από τον 2,4 λίτρων πετρελαιοκινητήρα των 180 ίππων, κινητήρας που θεωρείται σίγουρο πως θα εξοπλίζει το μοντέλο και μετά την ανανέωσή του.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις