Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

H εντυπωσιακή 911 GT2 RS Clubsport.

Για να φτάσει η ισχύς στους πίσω τροχούς, περνάει από ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά ταχυτήτων (PDK).

Με βάρος μόλις 1.390 κιλά, η Clubsport έρχεται εξοπλισμένη με PSM (Porsche Stability Management), έλεγχο πρόσφυσης.

Porsche 911 GT2 RS Clubsport με 700 ίππους

30/11/2018

H Porsche στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Αντζελες παρουσίασε τη νέα 911, ωστόσο αυτό δεν ήταν το μόνο μοντέλου που έφερε στην «πόλη των αγγέλων» αφήνοντας μάλιστα το καλύτερο για το τέλος. Ο λόγος για την εντυπωσιακή 911 GT2 RS Clubsport.

Η νέα 911 GT2 RS Clubsport παίρνει ισχύ από έναν εξακύλινδρο σε σειρά twin turbo κινητήρα 3,8 λίτρων, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ προσφέρει 700 ίππους. Το συγκεκριμένο μοντέλο αποτελεί την αγωνιστική έκδοση της νόμιμης να κυκλοφορήσει στους δρόμους 911 GT2 RS και όποιος ενδιαφέρεται για την αγορά της καλό θα είναι να βιαστεί, καθώς μόλις 200 μονάδες πρόκειται να κατασκευαστούν.
 
Για να φτάσει η ισχύς στους πίσω τροχούς, περνάει από ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά ταχυτήτων (PDK), ενώ κατά την παρουσίαση η γερμανική φίρμα η επιτάχυνση και η πέδηση ενισχύεται από το σημείο που είναι τοποθετημένος ο κινητήρας (πίσω από τον οπίσθιο άξονα). Μιλώντας για τους άξονες να σημειώσουμε πως  ο εμπρός διαθέτει δίσκους φρένων διαμέτρου 390 χιλ, ενώ ο πίσω 380.

Με βάρος μόλις 1.390 κιλά, η Clubsport έρχεται εξοπλισμένη με PSM (Porsche Stability Management), έλεγχο πρόσφυσης, ενώ ο οδηγός έχει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει ή να απενεργοποιήσει κάποια από τα συστήματα υποβοήθησης μέσω ενός διακόπτη τοποθετημένου στην κεντρική κονσόλα. ¶λλα ευδιάκριτα εσωτερικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν το αποσπώμενο τιμόνι και την έγχρωμη οθόνη καθώς και τα καθίσματα Recaro.
 
Τέλος σε ότι αφορά το κόστος απόκτησης η Porsche δεν έδωσε στη δημοσιότητα πληροφορίες.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις