Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η StreetFighter αποφάσισε να προσφέρει στην 911 νέο bodykit.

O εσωτερικός διάκοσμος έχει ανακαινιστεί.

Tα τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου δεν έχουν γίνει γνωστά.

Porsche 911 με μοτέρ Τesla

9/11/2018

Τι θα λέγατε για μια κλασική 911 με μοτέρ Tesla και συνολική ιπποδύναμη 710 ίππων; Πώς σας φαίνεται;

Mπορεί η Porsche να ετοιμάζεται να παρουσιάσει το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της κάτω από το όνομα Taycan, ωστόσο, στην Έκθεση SEMA, έκανε ντεμπούτο μια άλλη ηλεκτροκίνητη Porsche.

Πρόκειται για μια 911 Coupe κατασκευής του 1977, που χάρη σε μια σειρά εργασιών από την εταιρεία StreetFighter LA, έλαβε ένα ηλεκτρικό μοτέρ Τesla συνολικής ιπποδύναμης 710 ίππων. Tα τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου δεν έχουν γίνει γνωστά, με τις πληροφορίες να είναι ελάχιστες τόσο για την ηλεκτρική του αυτονομία όσο και για τις επιδόσεις του.

Πολύ ενδιαφέρον είναι πάντως το γεγονός ότι η μετατροπή του μοντέλου σε αμιγώς ηλεκτρικό έγινε πολύ εύκολα, αφού η εταιρεία ισχυρίζεται ότι δεν χρειάστηκαν να γίνουν πολλές τροποποιήσεις στο σασί του. Η StreetFighter αποφάσισε να προσφέρει στην 911 νέο bodykit με μεγαλύτερους θόλους, roll-cage, καινούρια ανάρτηση, BBS ζάντες κ.α., ενώ ο εσωτερικός διάκοσμος έχει ανακαινιστεί και εκμοντερνιστεί ελαφρώς, παρά το γεγονός ότι τα καθίσματα συνεχίζουν να μην έχουν προσκέφαλα, δίνοντας έτσι στην καμπίνα μια πιο ρετρό αισθητική.

Πώς σας φαίνεται;
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις