Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η Carrera GT Oak Green κερδίζει την ονομασία της από το πράσινο χρώμα που έχει λάβει στο εξωτερικό

Ιδιαιτέρως εντυπωσιακό είναι το τελευταίο έργο του τμήματος Classic της Porsche.

Οι εμπλεκόμενοι του έργου, αφιέρωσαν 350 ώρες για να λειάνουν και να καλύψουν όλα τα εξαρτήματα από ανθρακονήματα.

Tα νέα χρώματα που χαρακτηρίζουν το μοντέλο να βρίσκονται στην κορυφή του δερμάτινου τιμονιού.

Η «πράσινη» ανακατασκευή ενός Θρύλου!

7/2/2019

Όταν υπάρχει μεράκι, και δη για ένα κορυφαίο ιστορικό αυτοκίνητο όπως η Porsche Carrera GT, τα θαύματα είναι εφικτά. Η πλήρης αποσυναρμολόγηση και η ανακατασκευή του από την Porsche Classics!

Μπορεί να έχουν περάσει 12 χρόνια από την στιγμή που η γερμανική εταιρεία σταμάτησε την παραγωγή της Carrera GT, ωστόσο για την Porsche Classic αυτό δεν αποτέλεσε κανένα πρόβλημα να δώσει μία νέα εμφάνιση στο μοντέλο, που δεν μαρτυρά τα χρόνια ζωής του.
 
Η Carrera GT Oak Green, που κερδίζει την ονομασία της από το πράσινο χρώμα που έχει λάβει στο εξωτερικό, αποσυναρμολογήθηκε τελείως σε κομμάτια τα οποία στη συνέχεια ελέγχθηκαν μεμονωμένα και έπειτα ανακαινίστηκαν ή αντικαταστάθηκαν όπου ήταν απαραίτητο.
 
Οι εμπλεκόμενοι του έργου, αφιέρωσαν 350 ώρες για να λειάνουν και να καλύψουν όλα τα εξαρτήματα από ανθρακονήματα, για να μπορέσει στη συνέχεια να «καθίσει» πάνω στο νέο χρώμα, που πριν από 12 χρόνια δεν διαθέσιμο για το V10 supercar.
 
Οι πεντάκτινες ζάντες συνδυάζουν το χρυσό χρώμα με μία ασημένια περίμετρο, την ίδια ώρα που στο κέντρο τους, το σήμα της Porsche περικυκλώνεται από γαλάζια και κόκκινα δαχτυλίδια. Τέλος, με τη σειρά του το εσωτερικό έχει αναβαθμιστεί και αυτό, με τα νέα χρώματα που χαρακτηρίζουν το μοντέλο να βρίσκονται στην κορυφή του δερμάτινου τιμονιού.  

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις