Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Στην εικόνα βλέπετε το σχέδιο ενός ανεξάρτητου σχεδιαστή.

Πότε έρχεται η BMW Σειρά 3 Touring

31/10/2018

Η νέα BMW Σειρά 3 Touring έρχεται τον Μάρτιο και όπως όλα δείχνουν ακολουθεί και μία έκδοση Μ. Δείτε περισσότερα.

Δεν αποτελεί μυστικό πως η BMW εργάζεται πάνω στην κατασκευή της νέας Σειράς 3 Touring, καθώς κατά καιρούς έχουν κάνει την εμφάνισή τους πρωτότυπα πάνω στα οποία δουλεύουν οι μηχανικοί της φίρμας για την εξέλιξη του μοντέλου.
 
Ωστόσο σήμερα εμφανίστηκαν στα ξένα μέσα οι πρώτες φήμες που αναφέρουν το πότε πρόκειται να κάνει την εμφάνιση του το νέο station wagon των «βαυαρών». Σύμφωνα λοιπόν με αυτές, η νέα BMW Σειρά 3 Touring θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο της ο Μάρτιο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, ενώ δεν αποκλείεται λίγο αργότερα να κάνει την εμφάνισή της και μία έκδοση Μ.
 
Περισσότερες πληροφορίες δεν έγιναν γνωστές, ωστόσο τα μέσα του εξωτερικού θεωρούν δεδομένη την ύπαρξη της πιο ισχυρής έκδοσης, υπογραμμίζοντας πως με την έλευση αυτού του μοντέλου η BMW σκοπεύει να φέρει ένα ισχυρό αντίπαλο στις ανταγωνίστριες Mercedes και Audi, που προσφέρουν station wagon υψηλής απόδοσης όπως τα Mercedes-AMG C63 Estate και Audi RS4 Avant.
 
Τέλος μιας και βρισκόμαστε στα «χωράφια» της νέας 3άρας να πούμε πως μέρος των πλάνων της BMW είναι και η έλευση μιας M3 σεντάν, η οποία θα ακολουθήσει τη νέα Σειρά 3 που παρουσιάστηκε νωρίτερα.     

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις