Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Tο αυτοκίνητο το οποίο καλύπτεται με πέπλο είναι η ολοκαίνουρια γενιά της 3άρας.

Πληροφορίες για την γκάμα του μοντέλου δεν έχουν αποκαλυφθεί.

Στάνταρ θα είναι η κίνηση στους πίσω τροχούς ενώ το σύστημα τετρακίνησης θα προσφέρεται προαιρετικά.

Πότε έρχεται η νέα BMW Σειρά 3;

21/9/2018

Μια εικόνα σε φόρουμ της BMW ήταν η αιτία να αναπτυχθούν μια σειρά από φήμες σχετικά με το τι ετοιμάζουν οι Γερμανοί.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει προκαλέσει μια εικόνα που ήρθε στο φως της δημοσιότητας στο ιστολόγιο BMW Blog που είναι αφιερωμένο, όπως μπορεί να καταλάβει ο καθένας, στις ειδήσεις γύρω από την βαυαρική μάρκα.

Αν λάβουμε υπόψη μας ότι η ίδια η BMW είχε δημοσιεύσει πρόσφατα μια σειρά από φωτογραφίες της νέας Σειράς 3 κάτω υπό βαρύ καμουφλάζ και ότι πηγές από την Γερμανία αναφέρουν πως η μάρκα ετοιμάζει κάτι καλό για την Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού, τότε μάλλον το αυτοκίνητο το οποίο καλύπτεται με πέπλο είναι η ολοκαίνουρια γενιά της 3άρας.

Πληροφορίες για την γκάμα του μοντέλου δεν έχουν αποκαλυφθεί αλλά περιέργως, υπάρχουν μια σειρά από διαρροές σχετικά με την M340i M Performance έκδοση του μοντέλου. Συγκεκριμένα, λέγεται το αυτοκίνητο θα είναι 55 κιλά ελαφρύτερο, θα έχει τέλεια κατανομή βάρους 50:50, θα εξοπλίζεται με νέο σύστημα ανάρτησης και θα έχει μειωμένη απόσταση από το έδαφος κατά περίπου 10 χλστ.

Κάτω από το καπό θα βρίσκεται κατά πάσα πιθανότητα ο γνωστός μας 3λιτρος turbo κινητήρας απόδοσης 360 ίππων και 501 Νm ροπής σε συνεργασία με 8τάχυτη αυτόματη μετάδοση. Στάνταρ θα είναι η κίνηση στους πίσω τροχούς ενώ το σύστημα τετρακίνησης θα προσφέρεται προαιρετικά.

Θα γίνει άραγε το ντεμπούτο της νέας Σειράς 3 στο Παρίσι;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις