Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η νέα 3άρα λέγεται πως θα είναι ένα από τα πιο αεροδυναμικά μοντέλα που έχει κατασκευάσει ποτέ η BMW.

Πού θα γίνει το ντεμπούτο της BMW Σειρά 3!

27/9/2018

Το μέρος που θα γίνει το επίσημο ντεμπούτο της ΒMW Σειρά 3 ανακοίνωσε η εταιρεία.

Την καμουφλαρισμένη BMW Σειρά 3 την οδηγήσαμε και σας την παρουσιάσαμε πρώτοι.  Όπως όμως το περιμέναμε η BMW όντως ετοιμάζει να παρουσιάσει την ολοκαίνουρια Σειρά 3 στις 2 Οκτωβρίου στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού!

Δυστυχώς, μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν νέες πληροφορίες σχετικά με τι πρέπει να περιμένουμε, ωστόσο αν οι πηγές μας είναι σωστές, η 3άρα που βρίσκεται κάτω από το πέπλο είναι η M340i που θα εξοπλίζεται με ένα υπερτροφοδοτούμενο 6κύλινδρο 3λιτρο μοτέρ με ιπποδύναμη κοντά στους 370 ίππους. Η κίνηση θα μεταδίδεται στους πίσω τροχούς και το μοτέρ θα συνδυάζεται αρμονικά με ένα αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων. Προαιρετικά θα προσφέρεται σύστημα τετρακίνησης και διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.

Η νέα 3άρα λέγεται πως θα είναι ένα από τα πιο αεροδυναμικά μοντέλα που έχει κατασκευάσει ποτέ η BMW με το πλάτος της να αναμένεται να αυξηθεί ελαφρώς. Σημαντικές θα είναι οι βελτιώσεις στην οικονομία καυσίμου ενώ πηγές κάνουν λόγο ότι η BMW θα προσφέρει στην 3άρα ένα από τα πιο ισχυρά 4κύλινδρα μοτέρ που έχουν μπει ποτέ σε παραγωγή. Τέλος, οι Βαυαροί υπόσχονται καλύτερη ποιότητα κύλισης, άψογη κατανομή βάρους 50:50 και 18άρες ζάντες.

Τι θα θέλατε να έχει παραπάνω η νέα γενιά;
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις