Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Πρεμιέρα για την ανανεωμένη BMW X7
9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πρεμιέρα για την ανανεωμένη BMW X7

14/4/2022

Παρουσιάστηκε η ανανεωμένη έκδοση της X7, με τη BMW να εξοπλίζει το μεγάλο SUV της με τη νέα σχεδίαση με τα διαιρούμενα φωτιστικά σώματα LED και αρκετές δόσεις πολυτέλειας.

Η BMW παρουσίασε την ανανεωμένη X7

Μετά από 3 χρόνια πορείας στις αγορές, η ανανεωμένη έκδοση της BMW X7 πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη εμφάνισή της, αφότου πριν λίγες μέρες είχαν διαρρεύσει οι φωτογραφίες.
 

Νέο design με διαιρούμενους προβολείς

Η BMW ανανεώνει τη σχεδίαση της X7 η οποία δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη. Το μάτι πέφτει στους μπροστινούς προβολείς που πλέον είναι διαιρούμενοι με διπλά LED φωτιστικά σώματα, ενώ μεταξύ τους βρίσκουμε μία ανασχεδιασμένη μεγαλύτερη φωτιζόμενη γρίλια. Επιπλέον, ανασχεδιασμένος φαίνεται να είναι ο μπροστινός προφυλακτήρας με τις μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, ενώ πληθώρα ασημένιων και αλουμινένιων διακοσμητικών στοιχείων στο αμάξωμα ολοκληρώνουν την πολυτελή εμφάνιση.

Τεχνολογικό υπόβαθρο σε άλλο επίπεδο

Περνώντας στο εσωτερικό της νέας BMW X7, το τεχνολογικό υπόβαθρο βρίσκεται σε κορυφαίο επίπεδο με μία οθόνη αφής 14,9″ να αναλαμβάνει τον χειρισμό του τελευταίου infotainment της εταιρείας, το iDrive 8. Πίσω από το τιμόνι, ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων ενημερώνει τον οδηγό, ενώ κάθεται στα αναπαυτικά καθίσματα που προσφέρουν λειτουργίες μασάζ και κλιματισμού. Νέος είναι και ο μικρός επιλογέας ταχυτήτων δίνοντας περισσότερο «καθαρό» χώρο στην κεντρική κονσόλα, η οποία όπως και στην υπόλοιπη καμπίνα, κοσμείται από ξύλινες και δερμάτινες ή vegan δερμάτινες επενδύσεις.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε