Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Rendering του μελλοντικού Α6 Allroad από ανεξάρτητο σχεδιαστή.

Προ των πυλών το νέο Audi A6 Allroad

22/1/2019

Το νέο A6 Allroad πρόκειται να παρουσιάσει μελλοντικά η Audi πλαισιώνοντας το μικρότερο A4 Allroad.

Ο προσεχής αντίπαλος των Mercedes E-Class All-Terrain και Volvo V90 Cross Country, σύμφωνα με πληροφορίες έχει μπει στην τελική ευθεία και δεν αποκλείεται μέσα στους επόμενους μήνες να εμφανιστεί και επίσημα στο κοινό.
 
Επιβεβαιωμένες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του μοντέλου δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής, ωστόσο κρατήστε στο μυαλό σας, πως όταν το μοντέλο εμφανιστεί θα είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση του A6 Avant. Εκτός από τη βέβαιη, μεγαλύτερη απόσταση που θα έχει από το έδαφος, το μοντέλο θα λάβει και ράγες οροφής, ενώ τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά που θα ενσωματώνει θα προέρχονται απ ευθείας από το wagon.

Στην καμπίνα οι διαφορές θα είναι μικρές, αλλά υπαρκτές για να ξεχωρίζει το Α6 Avant από το Allroad, με το τελευταίο να έρχεται αποκλειστικά εξοπλισμένο με το σύστημα τετρακίνησης quattro.
 
Μένοντας στο μοντέλα Allroad να πούμε πως η Audi φαίνεται να εργάζεται και πάνω στον ερχομό του A1 Allroad, το οποίο ερχόμενο στην ευρωπαϊκή αγορά θα κοντραριστεί με το Ford Fiesta Active.
 
Επιστρέφοντας στο A6 Allroad, θα μπορούσε να κάνει ντεμπούτο από τον προσεχή Μάρτιο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, πριν ξεκινήσει την πώληση στην Ευρώπη το δεύτερο εξάμηνο του έτους. Τέλος μεταξύ των εκδόσεων του A6 Avant, περιμένουμε το πιο ισχυρό S6 Avant και, φυσικά, το «καυτό» RS6 Avant.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις